Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Kvartsfinal i bandy på Zinken

bandy_090301.jpgSM-kvartsfinal 1(3) Hammarby - Sandvikens AIK Zinkensdamms IP, söndag, 1 mars, kl 15.45

Då var det dags för slutspel i bandyn och Hammarby, som slutade sexa efter de 26 omgångarna i elitserien, har inte fått någon lätt motståndare i kvarten. Sandviken, som kanske inte är favoriter till SM-guldet i år och som slutade på en 4:e plats i serien, är inga lätta motståndare och en semi-final för Bajens del är ingen självklart.
Biljetter: Finns att köpa online på Ticnet, gå gärna över Sponsorhuset så får Bajen Fans Hockey en krona för varje biljett som säljs. Biljettpriset är 150 kronor för vuxen och 80:- för studerande, pensionärer och ungdom. Uppladdning: Bamsingarna samlas på Krukan två timmar före matchstart, alltså en kvart i två. Bamsingsouvenirerna kommer att finnas att köpa och det går även bra att lösa medlemsavgiften samtidigt. Säg gärna till i forumtråden Bandy 1/3 om du vill köpa någon souvenir så vi vet att det är någon idé att släpa på dem... Mer läsning: Hammarby Bandy SvenskaFans.com
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024