Ett hjärta - En förening
lördag, juli 13, 2024

Old time hockey på Kärrtorp

vinterkladd_081205.jpg Kulthändelserna duggar tätt nu. I lördags var det "Järna Away" i Scaniarinken, något av det mest bizarra undertecknad varit med om i sportväg - 7-800 bajare vrålar en hel div 4 match igenom...
Fredagen bjuder på något som kanske är ännu mer kultigt; En match på Kärrtorps uterink!
För motståndet står Örby IS, som än så länge är poänglösa i serien. Det är dock ingen garanti för en enkel seger för Bruno & Company, se bara vad Brinkens IF lyckades med häromdagen i Danicahallen...

Bilden: En herre klädd för utomhushockey. Men komlettera gärna med combon mössa+halsduk i ett souvenirstånd nära dig...
Förlusten på Östermalms IP var förhoppningsvis en väckarklocka för laget att det krävs hårt jobb serien igenom för att vinna fyran. Jag slår vad om att inställningen bland grabbarna kommer att vara 100-procentig när det nu är dags att visa upp sig för fansen utomhus. Huruvida Örby likt Brinken lyckats att för kvällen värva ihop ett elitgäng återstår att se.

På Kärrtorp kommer det att bli sång av Johan Johansson och Sanna Carlstedt, souvenirförsäljning (där en av nyheterna är en DVD från premiären mot AC Camelen, producerad av ingen mindre än vår egen admin Turbo) och kanske något rykande festligt tifo (?). Fiket på idrottsplatsen hålls öppet och en del av intäkterna går till hockeylaget.
Bajen Fans IF - Örby IS
Fredag 2008-12-05 kl 20.00
Kärrtorps IP


Läs även:

Bajen Fans Hockeys hemsida inför matchen
Bajen Fans hemsida inför spektaklet

Sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024