Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Längsta bortaresan - nu mindre lång

axa_s_c.jpg

Hockeytemplet i Södertälje
 
Järna SK - Bajen Fans IF, lördag 29 november, kl 19.00, Axa Sports Center.


Längsta bortaresan denna säsongen står för dörren. Järna SK har, i samråd med myndigheterna, valt att förlägga sin hemmamatch mot Bajen Fans Hockey i Axa Sports Center i Södertälje vilket innebär en kortare färdväg för oss besökare från Södermalm med omnejd.
Järna har tre segrar (Camelen borta, Örby borta och Flempan hemma) och en förlust (Tullinge hemma i första omgången) så här långt i serien. Obesegrade Bajen Fans IF ställer upp med Anders Lindqvist i mål (Tony Bylund reserv). En av de stora supporterfavoriterna, #13 Jimmy Pärsson, som vilade i söndags mot Tullinge är tillbaka i truppen.

De av Bajen Fans anordnade bussarna som är helt fulltecknade avgår 15.00 från Gullmars. Om man tänkt sig åka kommunalt så är det pendeln som gäller. Om man vill ha sällskap med fler Bajare så går ett tåg från Stockholms Södra kl 16.45 med ankomst Södertälje C kl 17.25. Samlingspub i Södertälje är O'Learys (Slussgatan 3), som har specialpriser dagen till ära. Till Axa Sports Center är det buss 760 mot Geneta från Södertälje C som gäller. Kom ihåg att vara i tid i isladan!

Just det, arenan, det finns ca 6.500 platser men stora delar av hallen kommer att vara avstängd och Bajen Support är hänvisade till sektion L (ståplats) och M (sittplats). Nytt publikrekord på G?
Inträdesavgift 60 kronor för vuxen, 20 kronor för ungdom under 18 år.

För mer info:
Bajen Fans Hockey
Bajen Fans


Vi syns i S-Tälje!
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024