Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

För publik på läktaren - mot kollektiv bestraffning

12615272_10153201891811574_5414890169572955219_o.jpg

Vi har idag nåtts av informationen att fredagens match mellan Lidingö och Hammarby i Hockeytvåan kommer att spelas utan publik, på grund av en "säkerhetssituation".
Bamsingarna vill till att börja med påpeka att vi givetvis tar avstånd från hot och våld, vilket också står i våra stadgar. Det är förstås tråkigt att det finns en hotbild kring matchen, oavsett anledning.

 

Bamsingarna är dock av den bestämda uppfattningen att kollektiv bestraffning är helt fel väg att gå. Både Lidingös och Hammarbys supportrar som vill se matchen drabbas negativt av det här beslutet - och givetvis också spelarna, som inte får någon support från läktaren. Vi vill därför uppmana Lidingö Vikings att omvärdera det här beslutet.

 

Vi vill inte gå in på några detaljer eller bidra till spekulationer, men för den som är intresserad framgår det med all tydlighet i diverse inlägg/kommentarer på olika sociala medier vad den här situationen handlar om. Vi är övertygade om att alternativa och bättre lösningar på problemet finns.

 

/Styrelsen i Bamsingarna

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024