Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

A-lagen klara, juniorerna krigar vidare!

Stangkorv2023.jpg
Jaha - plötsligt var säsongen slut för våra a-lag.


Några intensiva och gastkramande veckor är över, och vi får väl ändå säga att säsongen avslutades på ett bra sätt då herrlaget lyckades säkra kontraktet i den sista omgången.
Inför välfyllda i Kärrtorp blev det vinst med 5-3 mot Sudret i en underhållande match, och lika välfyllda blev några av Bamsingarna som firade segern på Jesses krog ihop med delar av laget efter matchen...
Innan nedsläpp fick Jonathan Queckfeldt ta emot sitt pris som vinnare i Stångkorvsligan.

Samma pris fick också Estelle Forsberg ta emot inför damernas sista hemmamatch häromdagen. För tjejerna blev det en allsvenska där alla matcher var jämna, men poängen uteblev.
Norrlandstrippen avslutades alldeles nyss med att Bajen var riktigt nära att fälla storfavoriten Skellefteå, men det blev tyvärr uddamålstorsk.
 

Men att a-lagen får gå på tidig semester betyder inte att hockeysäsongen är över riktigt än - våra juniorlag är fortfarande igång, de går alla väldigt starkt den här säsongen och vi vill givetvis tipsa om deras kommande matcher!

 
Damjunior

Tjejerna går en kamp mot Haninge och AIK om de två platserna ovanför strecket som skulle innebära vidare spel mot lag från andra regioner (om vi förstått det hela rätt).
Bajen just nu på tredje plats, när endast 2 omgångar återstår.

Måndag 20 februari 18.30 Zinken: Hammarby - AIK
Torsdag 23 februari 19.30 Enebybergs ishall: SDE - Hammarby
 
 
J18

Killarna har gjort en strålande säsong hittills, och ligger på andra plats i Allettan när 4 omgångar återstår. Bajen är så gott som klara för åtminstone playoff, men det finns fortfarande en liten chans att vinna serien och därmed vara direktkvalificerade till kvalserien till den högsta serien. Playoff och kvalserie spelas under mars månad, men först ska vi alltså klara av de sista matcherna i serien.

Söndag 19 februari 14.30 Järfälla ishall: Järfälla - Hammarby
Tisdag 21 februari 19.40 Vallentuna ishall: Vallentuna - Hammarby
Torsdag 23 februari 19.30 Ishuset: Tumba - Hammarby
Söndag 26 februari 16.00 Kärrtorp: Hammarby - Mälarö

J20

Vårt äldre juniorlag spelade klart sin serie i fredags, och är klara för playoff till kvalserien! Playoffmatcherna ska spelas nu i veckan, det har inte kommit ut något officiellt spelschema än så man får hålla ögonen öppna
Men om vi tolkar seriebestämmelserna rätt så borde Bajen ställas mot Haninge i playoff 1 och börja med hemmamatch nu på torsdag, därefter bortamatch lördag och ev. söndag. Tar man sig vidare blir det ytterligare en playoffrunda och därefter kvalserie till Regionselit.

Forza Bajen!
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024