Ett hjärta - En förening
tisdag, april 16, 2024

Seger i premiären!

Hammarby inledde Hockeytvåan på bästa sätt - seger med 4-1 mot Åker/Strängnäs!

Det var en ganska jämn, och för att vara premiär rätt välspelad match under de två första perioderna. Vi hade 1-1 på tavlan sedan Bajen gjort ett mål i den första perioden, och Åkers gjort ett i den andra.
Två bra målvakter hjälpte till att hålla siffrorna nere.

I den tredje perioden fick Hammarby igång ett bra power play när gästerna drog på sig en del utvisningar, och det var tre mål i den spelformen som gjorde att vi drog ifrån till seger med 4-1.
Det var "det gamla gardet" som stod för målen, hattrick av Queckfeldt och en balja av Lindahl. Av de många nyförvärven såg t.ex. målvakten Hugo Säll riktigt bra ut, men det var en stabil insats av hela laget som lade grunden till segern. Extra kul var det att se bra lir i både power play och box play redan så här tidigt på säsongen!

På läktaren var det tyvärr lite glest, men visst var det några Bamsingar på plats - en del skönsjungande på läktaren och en del som hjälpte till med arrangemanget i gröna, sköna jackor.
Till de sistnämnda hörde vårt grymma nyförvärv Lova, som delade ut säsongens första stångkorvar:

3 korvar till #22 Jonathan Queckfeldt

2 korvar till #46 Linus Lindahl

1 korv till #28 Morgan Melker

Domare Mikael Ström var något populärare ikväll än vid sitt senaste besök i Sätra, och inkasserade en 3:a i betyg.

Taggar: Inget