Ett hjärta - En förening
tisdag, januari 18, 2022

Premiärdags!

HEW_5068.jpg

Hockeysäsongen drar igång på allvar - inom loppet av en vecka spelar herrlag, damlag, J18 och J20 seriepremiärer, och samtliga lag inleder med hemmamatcher!

Herrlaget

Det blir ett glödhett möte direkt när Hammarby Hockey lirar hemmapremiär i Hockeytvåan. Haninges ankor med Mackan Carlsson i spetsen kommer till SDC-hallen för att, förhoppningsvis, inkassera noll poäng.

Nedsläpp kl 19.00, tisdagen den 28 september.

 

Haninge vann sin premiär i helgen, en klar seger med 5-1 mot Åkers där både nämnde Mackan och den andra Bajenbekantingen August Lindberg figurerade i målprotokollet.

Se hockeyns hemsida för matnyttig info & motståndarkoll: https://www.hammarbyhockey.se/hockeytvaan-startar-for-hammarby-if-tisdagsmatch-28-september/?fbclid=IwAR2QvKpnGV8TSEE9Or9r_h7aD_Wiz5lR8_jrunOzAfoe0-ok2P2GKU0hJMo

 

Matchen spelas dagen innan restriktionerna stryks, vilket innebär att max 300 åskådare får plats. Du som inte har säsongskort kan förköpa biljett online: https://secure.tickster.com/sv/gfch6zk7adnemrx/selectevent#datepickerWrapper
 

Damlaget

 

Damerna är tillbaka på Zinken! Ständiga bottenlaget Kallhäll gästar i hemmapremiären, söndagen den 3 oktober kl 17.00.
Bajen genrepade i helgen med ett dubbelmötet mot Almtuna, där lagen vann varsin match.

 

Eftersom Stockholms Stad i vanlig ordning är ett jävla skämt är förutsättningarna för tjejerna fortfarande skrämmande dåliga.
Rinken på Zinken är för liten och laget får (i bästa fall) tillgång till sitt utlovade förråd först dagen efter premiärmatchen.
Lägg därtill att halkrisken för publiken är mycket stor, då isen letar sig även utanför sargen i området mellan entré och läktare... Broddar på!

 

Då det är väldigt begränsat hur många som får vistas i tältet, även efter att restriktionerna stryks, kan Hammarby bara ta emot 70 åskådare.
20 av dessa platser är vikta åt de som har köpt säsongskort, så det är alltså bara 50 plåtar up for grabs för övriga!
Vi rekommenderar därför förköp, så att du är garanterad en plats och inte riskerar att få vända i dörren... Biljettlänk: https://secure.tickster.com/sv/knnahle7xbcd5wc/selectevent

 

J18

 

Efter damernas match är det bara att hänga kvar på Zinken, då tar nämligen J18 emot Spånga i sin hemmapremiär! Nedsläpp 19.30

 

J20

 

A-juniorerna får vänta en dag till på sin premiär. Måndagen den 4 oktober kl 19.50 mot Trångsund, också denna match spelas på Zinken

Taggar: Inget

Om skribenten

Victor

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul
Poll: Vem vill du ge en massa extra stångkorvar till jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2022