Ett hjärta - En förening
torsdag, september 28, 2023

Het kamp i Tanto

Stanley-Kubb_2020-08-01_segrare_Frida.jpg

Årets upplaga av Stanley Kubb är avgjord. I strålande solsken gjorde 16 lag upp om att få sina namn förevigade på pokalen och till slut var det tre förstagångsdeltagare som drog det längsta stråt.

Stanley-Kubb_2020-08-01_mandelkubb_Frida.jpg
Stanley-Kubb_2020-08-01_grupp_Frida.jpg

I stort sett ett helt herrlag, ett stort gäng damspelare, ledare och styrelsefolk från Hammarby Hockey samt hardcore-pinnkastare med Bamsingmedlemskap deltog i tävlingen där spelledare Kenta med fast hand delade upp de närvarande i blandade lag som gruppspelade på fyra banor och där de skuggiga platserna under träden blev samlingspunkter för de som inte hade match igång ty värmen var tryckande.

Slutspelet delades upp i två halvor, de som gjorde upp om att få höja trofén och de som tävlade om att undvika looserpriset mandelkubb, i den senare kategorin blev det trion Jonas Ruotsaari, Zelma Back och Tobias Jansson som fick den tvivelaktiga äran att äta de torra bakverken.

I finalen fick Kjelle Svensson, Marcus Due-Boje och William Brännmark bita i den beska bananen då trojkan Lasse Rönnqvist (med meriter från Kubb-VM), Bås-Magnus Nilsson (nybörjare enligt egen utsago) och nya liraren Casper Siösteen tog hem den åtråvärda titeln Stanley Kubb-mästare 2020.

Får vi månne se försvarande mästare på plats nästa år, ty förra årets segrare sken i kapp med solen med sin frånvaro?

Stort tack till alla deltagare, vi höll oss precis under 50-strecket!
Ännu större tack till kubbchef Kenneth Larsson och logistik/förfriskningsgruppen Annica, Frida och Kjelle Svensson!


Foton: Frida Svensson


Grattis till alla pristagare och på återseende nästa år!
Nu är det fullt fokus på Hockeyn! Hammarby!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2023