Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Inför Hammarby- Sollentuna – Bamsingveckan fortsätter

KFIB.jpg


Hammarby Hockey – Sollentuna HC
Onsdag 6 december 19.00
SDC-hallen

Med tre omgångar kvar av HockeyEttan Östra behöver herrlaget ta ta tre pinnar mot Sollentuna för att stärka sin åttondeplacering i tabellen och förhoppningsvis närma sig placering 7 för att få med oss så många poäng så möjligt till fortsättningen.
Vårt 15-bast-firande fortsätter, medlemmar i Bamsingarna går in gratis och bjuds på (alkoholfri) glögg! Nya souvenirer har kommit in så införskaffa julklapparna hos oss!

Alla förhoppningar om en plats i AllEttan efter nyår är för länge sedan grusade och nu gäller det att få med sig 5 eller 4 poäng med sig in i fortsättningsserien där fyra pinnar verkar vara det mest rimliga, skall det bli mer får vi ha maximal tur. Samtidigt är Bajen jagade bakifrån så en seger mot Sollentuna är att rekommendera. Fullt ös på isen alltså och vore det inte riktigt kul med fullt ös på läktaren?
Läs mer inför på Hammarby Hockeys hemsida: Inför Hammarby-Sollentuna

Bamsingarnas 15-bast-vecka rullar vidare och Hammarby Hockey bjuder alla Bamsingar med aktuellt medlemskort (2017) på inträdet. Stort!

Vi bjussar alla Bamsingar på glögg och pepparkaka vid vårt souvenirbord där du för endast en hunka kan bli medlem i vår fina förening.
Mer om medlemskapet: Bamsingarna 15 bast - Bli medlem nu

Souvenirer Dec 2017 Bord Hw


Vi har fått in nya fina souvenirer som införskaffas för en rimlig penning, vad sägs om en jubileumshalsduk, nya mössor, en kanonfin armekepa eller varför inte beställa en ursnygg poncho som håller dig varm både i ishallar och svala sommarkvällar framför grillen?

Poncho


Vi hjälper även till att samla in tavelspons åt Gubbhyllan vid souvenirbordet, läs mer här: Spelartavla i SDC-hallen – Gubbhyllan samlar

Färga hallen grön och vit med flaggor, banderoller och halsdukar! Ta på dig full Bajenstass och sjung med oss i klacken för seger!

Blodet dunkar, känslor svalla…
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024