Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

Matchtäta dagar för damerna

Alva.jpg

Ikväll, med nedsläpp 19.30, spelar Hammarby Hockeys damlag borta mot Kallhälls IF i Kallhälls Ishall. Det innebär startskottet på en hektisk sjudagarsperiod med fyra matcher för våra serieledande tjejer, en vecka som kommer att bli riktigt intressant att följa inte minst med tanke på ett eventuellt framtida kval till SDHL där lagen matchas hårt.

Att damerna har en relativt bred trupp är mycket bra inför räckan av matcher, att gå runt på mycket folk minskar den fysiska tröttheten samt håller ner skaderiskerna. När nu alla utespelare har gjort minst en kasse var skola det vara bevisat att vi har den bästa truppen i serien.

Kvällens motståndare Kallhäll ligger på en sjätte plats i tabellen men har bara spelat sju matcher i jämförelse med Bajens tio avklarade. Första matchen lagen emellan spelades på Zinkensdamms IP den 19 oktober och slutade med grönvit hemmaseger, 5-0.

Matcherna
Ikväll, torsdag 16 nov 19.30: Kallhäll – Bajen, Kallhälls Ishall
Lördag 18 nov 16.00: Bajen – Haninge, Zinken
Måndag 20 nov 19.00: Bajen – gnaget, Zinken
Tisdag 22 nov 20.00: SDE – Bajen, Enebybergs Ishall

Det vore mycket trevligt om just DU ser minst en av dessa fajter på plats. Tjejerna uppskattar vårt stöd enormt!

/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024