Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Onsdagshockey i Sollentuna och på Zinken

Huddinge_away_2.jpg

Båda Hammarby Hockeys A-lag är i farten under onsdagen, herrarna lirar borta mot Sollentuna och damerna lirar hemma i Zinkensdamms ishall så vad väljer man? Tycke och smak, tycke och smak.

Herrlaget tog i söndags tre otroligt sköna poäng hemma mot Vallentuna i en match som kanske inte var den mest upphetsande, om vacker hockey är det enda du är ute efter, men ack så hjärtattacks-spännande det blev i slutet då målen kom i parti och minut för bägge lagen. Nagelbanden är fortfarande ömma efter denna pärs.

Nu väntar alltså en holmgång borta i Sollentuna där hemmalaget är jumbo i HockeyEttan Östra. Bajen behöver ta sin första trepoängare på bortais för att ta ännu ett kliv ur seriens bottengägga så det är fullt fokus och all jävlaranamma som kan uppbringas som gäller. Två av våra förväntade förgrundsgestalter i laget, Benjamin Blomberg och Anton Molnar, satte varsin kasse i söndags vilket förhoppningsvis innebär att det lossnar för de bägge herrarna.

19.00 är det nedsläpp i SVEAB Arena på Sollentunavallen.
En hunka kostar inträdet (hälften för pensionärer och gratis för unga upp till 15 bast).

Kommer damlaget att kunna lägga vantarna på ytterligare tre poäng när de ställs mot SDE på Zinken? Mycket talar för det men som alltid skall inget tas ut i förskott. Hela 1-11 visade resultattavlan på Torvalla i söndags då Bajen skåpade ut hemmalaget Haninge som förvisso endast kom till spel med två femmor. Michelle Yucel hade lekstuga och hade in tre puckar bakom Haninges målvakter och visst ser det riktigt bra ut för de våra i DamEttan Östra där de är klara serieledare och har häpnadsväckande plus 29 i målskillnad. SDE, vars förstalag lirar i högsta serien, har två matcher mindre spelade än Bajen och har tre segrar och en torsk. Om de inte tar in halva SDHL-truppen till matchen så skall Hammarbys tjejer vara favoriter till segern.

20.30 på onsdagskvällen är det nedsläpp i den kalla hallen på Zinken. Frivilligt peng kostar det att bese denna match och varmt fika säljes ur container. Kom ihåg att bylta på dig!

Så vilken match väljer du? Kanske lite av bägge? Om du väljer sofflocket blir jag besviken!

Med Hammarby Hockey mot höjderna!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024