Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Medlemskap i Bamsingarna år 2017

logo.png

Vi i styrelsen har nu haft vår årliga kuvertering av inbetalningskort för medlemskapet 2017 och de flesta har även stoppats på lådan. Medlemsantalet har under året vuxit till över 180 st och vi hoppas ju givetvis att ni vill fortsätta att vara det även nästa år då Bamsingarna som föreningen fyller 15 år. Det vore förbaskat trevligt att om vi kan jubilera med att gå över 200-strecket.
Nya medllemmar under resten av 2016
Nya medlemmar kommer automatiskt, om det specifikt inte meddelas oss något annat, att under resten av november och december att få sitt medlemskap satt till 2017. Dock innebär detta att nya medlemmar inte har rösträtt i fråga om ansvarsfrihet för sittande styrelse på årsmötet 2017.

Bli medlem
Kostnaden för medlemskapet i Bamsingarna Hammarby Hockey Support K.F.I.B är fortsatt 100 kr per kalenderår, för unga under 18 år är avgiften 50 kronor.
Medlemsavgiften betalas in på vårt plusgiro 22 75 20-4 eller pröjsas direkt till oss vid vårt souvenirbord på hockeyns hemmamatcher eller vid andra Hammarbyarrangemang där vi slår upp butiken.
Se även: http://bamsingarna.se/page.php?19

Frågor mejlas med fördel till MEJL.

/Styrelsen
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024