Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Bamsingarnas nyhetsbrev november 2016

logo.png

Vi lägger ut vårt nyhetsbrev här på hemsidan eftersom en svensk stor internetleverantör (nämner inga namn men det börjar på c och slutar med omhem) inte kan förmedla det till våra medlemmar som får sin mejl via dem.


Om du är medlem i Bamsingarna och inte får vårt nyhetsbrev så beror det säkerligen på att vi inte har en korrekt mejladress till dig så om du vill ha våra utskick skicka då ett mejl till MEJL.
Bamsingarnas nyhetsbrev november 2016

Hej hopp i snön!
Med ett fullspäckat Bamsingprogram för oktober avklarat kommer nu en mer återhållsam månad men inte desto mindre hittar vi flera guldkorn att se fram emot, bland annat herrarnas bortamatch mot Haninge som mer och mer känns som nyckelmatchen i fördelningen av platser till AllEttan.
Just på bortaplan har supporterstödet blommat ut ordentligt, i Valbo, Hudik och inte minst i Väsby har vi förgyllt våra grabbars matcher.
På hemmaplan, i SDC-hallen, har Hammarby Hockey ett modest publiksnitt på 186 personer så låt november bli månaden då det vänder, fram till december har vi tre hemmamatcher, alla med hyfsat stora segerchanser i, att puffa för.
Hammarbys damlag ångar på i toppen av DamEttan och är värda all vår uppmärksamhet. Matchkrockar och tråkiga nedsläppstider hemma på Zinken är hinder för att locka en större publik men vi hittar matcher att sätta fokus på. Och hur kul är det inte att tjejerna under sin första säsong är med i kriget om den enda kvalplatsen!

Innehåll:
A-laget
Damlaget
Juniorerna
Matchtröjor
BamsingHockey
Sociala söndag

A-laget
Upplösningen av HockeyEttan Östra närmar sig, vi går nu in i den sista tredjedelen av de 22 matcherna och Hammarby Hockey ligger nu på den femte och sista AllEttan-platsen som laget inte kommer att släppa, snarare skall de ta sig uppåt i tabellen. Bajen har ett fördelaktigt spelschema i jämförelse med huvudkonkurrenterna Väsby och Haninge i skribentens tycke men matcherna skall spelas och vinnas IRL också.
Efter fyra avklarade raka bortamatcher har nu de våra två hemmamatcher mot jumbolagen Tumba och Valbo. Till söndagsmatchen mot Tumba den 13 november 16.00 satsas det hårt för att sätta ett publikt säsongsbästa, kom och var med!
Stora nyckelmatchen är bortamatchen mot Haninge lördagen den 19 november där Haninge har sänkt entréavgiften betydligt.

Månadens matcher, HockeyEttan Östra
Söndag 6 november, 16.00: Nacka HK - Hammarby Hockey, spelad, seger med 1-5
Söndag 13 november, 16.00: Hammarby Hockey - IFK Tumba IK, SDC-hallen, Fokusmatch!
Onsdag 16 november, 19.00: Hammarby Hockey - Valbo HC, SDC-hallen
Lördag 19 november,  16.00: Haninge Anchors HC - Hammarby Hockey, Torvalla Ishall
Onsdag 23 november, 19.00: Hammarby Hockey - Sollentuna HC, SDC-hallen
Lördag 26 november, 16.00: Huddinge IK - Hammarby Hockey, Björkängshallen

Damlaget
Hammarby Hockeys damlag skördar fortsatta framgångar med segrar borta mot AIK och hemma Haninge för att nämna några. Tjejerna är i högsta grad ett av lagen som kämpar i toppen av DamEttan Östra där bara seriesegrarna får kvala till högsta serien.
Vi vill speciellt uppmärksamma en kommande match:
Derbyt mot gnaget söndagen den 20 november klockan 20.00 på Zinken. Trots obekväm starttid uppmanar vi er att komma och sätta ett prydligt publikrekord för serien. Hur jäkla mysigt vore det inte att få se Bajen återigen besegra damerna från Solna!
I övrigt har Damlaget två matcher som är skjutna på framtiden, bägge hemma på Zinken mot SSK respektive Kallhälls IF, vi meddelar så fort nya matchdatum har spikats.

Månadens matcher, DamEttan Östra
Onsdag 2 november, 19.30: IFK Tumba IK - Hammarby Hockey, Ishuset, spelad, seger med 0-5
Söndag 13 november, 14.30: Almtuna IS - Hammarby Hockey, Gränbyhallen
Onsdag 16 november, 19.00: Haninge Anchors HC - Hammarby Hockey, Torvalla Ishall
Söndag 20 november, 20.00: Hammarby Hockey - AIK IF, Zinkensdamms Ishall - Fokusmatch!
Torsdag 24 november, 20.00: SDE HF - Hammarby Hockey, Enebybergs Ishall
Söndag 27 november, 20.00: Hammarby Hockey - IFK Tumba IK, Zinkensdamms Ishall
Tisdag 29 november, 19.00: SSK - Hammarby Hockey, Scaniarinken

Juniorerna
I skymundan av våra två seniorlag jobbar våra unga i Hammarby Hockeys J20-lag på i serien J20 Division 1 Östra A. Med en pytteliten trupp har de stått upp bra och innehar i dagsläget en sjätteplats av åtta lag i tabellen. Tyvärr blev de av med sin trepoängare i seriepremiären då de trots en vinst med 24-1 mot Sundbyberg diskades på grund av att man använt för många överåriga i laget och siffrorna ändrades till 5-0 i Sumpans favör. Förhoppningsvis har ledningen bättre koll nu på bestämmelserna. Bamsingarnas bevakning av juniorlaget har så här långt varit ytterst bristfälligt vilket vi ämnar råda bot på. Till att börja med så hoppas vi att vi blir ett gäng som besöker Zinken på måndag, den 14 november, 19.00 då Hammarby möter sjundeplacerade SDE. Vi fixar och säljer varmt kaffe!

Månadens matcher, J20 Division 1 Östra A
Fredag 4 november, 19.40: Väsby IK HK - Hammarby Hockey, Vilundaparkens Ishall, spelad, förlust med 8-2
Måndag 7 november, 19.00: Hammarby Hockey - Väsby IK HK, Zinkensdamms Ishall. Spelad förlust med 2-11
Måndag 14 november, 19.00: Hammarby Hockey - SDE HF, Zinkensdamms Ishall - Fokusmatch!
Lördag 19 november, 15.30: SKÅ IK & Bygdegård - Hammarby Hockey, Allhallen
Måndag 21 november, 19.00: Hammarby Hockey - Bålsta HC, Zinkensdamms Ishall

bamsing_innebandy_matchtrjor_nov_2016.png

Matchtröjor
Bamsingarna Innebandy har tagit fram en matchtröja som ska användas på innebandymatcher och gärna även i andra sammanhang.
Minsta antal tröjor är 10 st så därför ställer vi frågan till alla Bamsingar där ute vilka som skulle vilja ha något exemplar av matchtröjan.
Den svarta tröjan är hemmaställ och den vita är bortaställ. Tröjtrycket är sublimerat och håller hela tröjans livslängd. Logo, namn och nummer ingår i trycket.

Hugade spekulanter mejlar till MEJL
Namn
Nummer
Storlek (2-16 se nedan)
och om du vill ha Hemma eller Borta eller bägge

Priset för varje tröja kommer att ligga på ca 350-400 kr. Allt beroende på valutakurser och dyl.
Har du frågor så hör av dig på samma adress MEJL

bamsing_innebandy_matchtrjor_nov_2016_storlekar.png

BamsingHockey
Sista BamsingHockeyn för höstterminen tager sin plats på fredagen den 2 december, kl 19.30-20.20. Vi hoppas att så många som möjligt utav er som varit med tidigare vill vara med då och nya deltagare är hjärtligt välkomna! Nivån på kunnande är oväsentligt, alla skall kunna vara med.
Kostnaden, 100 kr per person, betalas in i förväg till vårt plusgirokonto 227520-4 och märk inbetalningen med BamsingHockey + namn. Det går även utmärkt att anmälan/betalning vid vårt souvenirbord under Hammarby Hockeys hemmamatcher i SDC-hallen.
Frågor: MEJL
Läs mer om vad som gäller på vår hemsida: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8300

Sociala söndag
Bamsingarnas otvungna söndagsaktivitet kommer nästa gång att vara Bowling, söndagen den 27 november 17.00-18.00 på Rock & Bowl, Hornsgatan 54, T-bana Mariatorget.
Vi har bokat tre banor, fyra spelare per bana och det är först till kvarn som gäller. Vi torde hinna med att spela två serier på en timma.
Anmäl dig till mejl MEJL.
Kostnaden är 75 kronor per skalle som pröjsas på plats. Skohyra tillkommer med en tjugolapp.  

Efter bowlingen finns det tid att käka innan det är dags att ta sig till Zinkens Ishall och se hockeydamerna ta sig an Tumba med start 20.00.

Det var allt för denna gång!
Fortsatt trevlig november och vi ses på läktaren!

Sverre Furberg
för
Bamsingarna Hammarby Hockey Support K.F.I.B's styrelse
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024