Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Onsdag: Hockeydamerna krigar på Zinken

hh_dam-kallhall_2016-11-09_puff.png

OBS! Inställd!

Hammarby Hockey Dam - Kallhälls IF

Onsdag 9 november 20.30
Zinkensdamms Ishall

Bajens hockeytjejer tar på onsdag kväll emot tabellfyran Kallhäll hemma på Zinken. Då den i söndags schemalagda match mot SSK har skjutits på framtiden har de våra en mindre match spelad än toppkonkurrenterna Haninge och SDE vilket gör att de nu ligger på tredje plats i DamEttans tabell. Käka middag, ta en lur och dra sedan ned till ishallen för att ge laget en extra skjuts i den viktiga matchen!
I bortamötet mot Kallhäll den 9 oktober blev det en jobbig förlust med 2-0 efter två sena mål. Revansch står nu på menyn, för visst är det tre poäng Bajen kommer att gå för då de är en allvarlig aspirant för seriesegern som visserligen ligger hela 20 matcher bort.
Tränare Erik Lektorp med stab har verkligen fått ihop en fin trupp som utvecklas i stadig takt och där alla spelare kliver fram och tar ansvaret. Försvarsarbetet är riktigt fint och tjejerna har släppt in i särklass minst mål hittills i serien. Sandra Borglycke höll nollan i sitt första serieframträdande mot Tumba senast och det är väl inte för inte som Linnea Holterud Olsson är landslagsmålvakt för Norge. I anfallsspelet har de våra fin snurr, det är väl målfabrikationen som så här långt har lämnat mer att önska men fem mål mot jumbon Tumba kan vara det som lossat proppen.

Fri entré
Det är bara att kliva in i Zinkens Ishall och beskåda matchen, lägg dock gärna en slant i frivillighinken.
Otroligt nog räcker Bajens snitt på 70 pers hemma för att leda publikligan i DamEttan Östra. Nu satsar vi på att höja det till 100+! Kom, värm dig med finhockey, kamratskap och varmt kaffe!

Mer
Tabell
Hammarby Hockey: Holterud på landslagsuppdrag

Stötta tjejerna! Vi syns på Zinken! Forza Bajen!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024