Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Bajen besegrade Vallentuna

hh_logo_text-under.png
 
Efter att Vallentuna dominerat första delen av söndagens match i SDC-hallen kunde Hammarby vända på matchen och avgå med segern i denna sista träningsmatch före seriepremiären.
Vallentuna inleder bäst, den höga pressen har vi sett förut men våra killar verkar ändå tagna på sängen och jag suckar ett €vafan€ för mig själv då det duttas med pucken i egen zon till glädje endast för Vallentunas forwards. Helt välförtjänt sitter 0-1-pucken bakom Sebastian Andersson i ett powerplay för gästerna efter 7.14 och visst hade de kunnat utöka denna ledning under de första tjugo men så blir det inte.
 
2:a perioden inleds på samma sätt men efter en stund kommer i mina ögon vändningen då Jonathan Tärnblom sätter in en ordentlig tackling vid vänstersargen, laget vaknar till när det visats lite jäklar anamma och spelet jämnar ut sig på isen. Med minuten kvitterar så Hammarby genom mäster Tomas Lindgren fint framspelad av Robert Sterling Berglund.
 
I 3:e perioden har orosmolnen i egen zon försvunnit helt och spelet ser riktigt bra ut. Anton Molnar gör 2-1 på egen hand efter 3 minuters spel och i powerplay kan Oliver Forsberg skaffa sig utrymme för att kunna göra 3-1 halvvägs in i slutperioden. Med drygt fyra minuter kvar reducerar Vallentuna till 3-2 men Bajens svar kommer genom Erik Linbro som med mindre än två minuter kvar sätter 4-2, framspelad av Niklas Ala-Juoni i numerärt överläge. Vallentuna ger sig inte utan plockar ut keepern och pressar på men de våra klarar skivan och Hammarby kan se tillbaka på ett lyckat träningsmatchande med fyra vunna och en oavgjord match. Att vi besegrar både Huddinge och Vallentuna ger en bra boost inför seriespelet men vi skall inte underskatta Klintans mannar i Vallentuna, ger man dem lillfingret...
 
Mer
Hammarby Hockey: Vinst i genrepet
 
På fredag är det upp till bevis i seriepremiären på Gotland!
Så kul att det nu ska dra igång på riktigt!
 
Forza Bajen! Allez, Allez, Allez!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024