Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Idag: Hammarby - ÖSK

 
 
bajen_logo.png
Hammarby - Örebro SK
Måndag 12 september 19.00
Nya Söderstadion/Tele2 Arena
 
Måndagskvällen bjuder på en högintressant match i fotbollsallsvenskan då Bajen tar emot femteplacerade Örebro på Tele2. Efter sommaruppehållet har Bajen gått riktigt bra men det är fortfarande bara 6 poäng ner till kvalstrecket i den täta tabellen. Över 23 500 biljetter är sålda när detta skrivs så Hammarby Fotbolls dragningskraft är fortsatt gigantisk.
Bamsingarna finns på plats med Hammarby Hockeys säsongskort, vid strålande väder står vi utanför i närhet av Entré B före match och vid fulväder ställer vi oss bakom långsideklacken. Varför inte annars boka in dig på vår resa till Valbo den 9 oktober, anmäla dig till BamsingHockeyn eller rent av teckna ett medlemskap i Bamsingarna? wink
 
Mer
 
Krossa!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024