Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

Vinst i Uppsala för damerna

hh_logo_text-under.png
 
Hammarby Hockey Dams andra träningsmatch slutade med seger borta mot Almtuna IS.
Hammarby Hockeys tjejer följde upp förra vinsten i träningsmatchandet mot VIK Hockey med en ny viktoria, denna gång mot blivande seriekonkurrenten Almtuna IS. Första perioden missade vi tillresta Bamsingar p.g.a. bilköer och prematur starttid, matchen gick visst igång så plötsligt att till och med speakern blev överrumplad. Nåväl, perioden slutar med ett tvåmålsöverläge för de våra Med Kajsa Tidala som tvåfaldig målskytt.
 
I 2:a perioden pressar Almtuna på och Bajen drabbas av ett gäng utvisningar, bland hamnar man i spel 3 mot 5. Att Almtunas avslut på och mot mål lämnar mer att önska skall vi väl vara glada för men Hammarbys burväktare Linnea Holterud Olsson ser onekligen jäkligt stabil ut i kassen. Med dryga minuten kvar utökar Nora Lindborg Bajens ledning till 3-0.
 
3:e perioden startar i en bekväm lunk men efterhand skruvas tempot upp alltmer, bägge lagen utbyter chanser och i slutet av matchen kan Almtuna få in en reduceringspuck.
 
En fin 3-1-seger för de våra, visst finns det mycket att slipa på fortfarande men det ser onekligen trevligt ut med två inledande segrar i träningsmatchandet.
 
Det är vi som är Hammarby!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024