Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Idag: Åkers - Bajen

hh_logo_text-under.png

Åker/Strängnäs HC - Hammarby Hockey

Lördag 6 februari 2016, 16.00
Åkers Ishall

I eftermiddag väntar en €seriefinal€ borta i Åkers Ishall, serieledande Hammarby Hockey möter tvåan Åkers. Detta emedan tredjeplacerade Haninge under fredagskvällen förlorade sin match i omgång 12 borta mot Väsby.
Ridån har gått upp för slutakten i HockeyEttan Östra vår och Hammarby Hockey spelar en av huvudrollerna i detta drama. Med tre matcher kvar har Bajen krigat till sig ett mycket bra läge att nå playoff. Hårdaste motståndet av kvarvarande väntar i eftermiddag, Åker/Strängnäs är svåra att möta. I vårseriens möte i LW Hallen blev det platt fall för de våra med en 2-7-förlust där det efter första perioden stod hela 0-4 på tavlan. Hemmalaget gör mest mål i serien, de snittar fem mål per match medan Bajen å sin sida släpper in minst antal kassar i serien, de sju mål man släppte in mot Åkers i LW Hallen till trots. Bäddat för 60 minuter svårslagen spänning med andra ord, hur j-a kul vore det inte om vårt lag kunde få med sig poäng hem?

Det är fri entré till Åkers Ishall dagen till ära och de sänder även webb-TV på adressen https://akerstrangnashc.solidtango.com/live/aker-strangnas-hc-hammarby-if--2 till en kostnad av 69 kronor.

Bamsingarna sänder inte webbradio.
Till de Bajare som reser till Styckebruket idag ger vi pluspoäng, en minibuss Bamsingar finns bland supporten.

Attack, attack, åååå Hammarby attack!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024