Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Stångkorvar efter vinsten mot Wings

hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey avgjorde hemmamötet mot Wings HC Arlanda redan i den första perioden då de  obevekligt satte fyra puckar bakom Arlandas keeper som sedan fick nog och klev av. De två avslutande perioderna var mer en transportsträcka och matchen slutar 6-2.
Bajens målskyttar i matchen var Benjamin Blomberg som satte de två första, Anton Molnar som även han gjorde två, Joakim Ramsten och Linus Carlsson. Calle Graf assisterade till hela tre kassar med Marcus Carlsson hack i häl med två.

Det var riktigt roligt att se när våra killar spelade ut ordentligt och lade finurliga pass till varandra, var först in i varje duell samt jobbade hem vid spelvändningar. I matchens slutskede fick Linus Carlsson ett straffslag med sig och hade hans piruettfint resulterat hade det varit en riktig klassiker. Sebastian Andersson vaktade Bajens kasse och gjorde ett gäng svettiga räddningar.
Wings å sin sida verkar vara ett lag ur balans, man tar onödiga utvisningar och ser allmänt ut att vilja vara någon annanstans.
För en mer utförlig rapport hänvisas ni till officiella, se länk nedan.

Stångkorvar
Garry delar ut köttet så här:
3 st till 10. Anton Molnar.
2 st till 57. Sebastian Andersson.
1 st till 26. Benjamin Blomberg.
Redaktionen delar ut en extra till 64. Carl Graf för de målgivande passningarna samt 47. Jonathan Tärnblom som var så där lagom brysk mot motståndarna.
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8287.0

Kassar för kassan
Sex kassar innebär 2 592 kr till Kassar för kassan och nu är vi uppe i 12 960 spänn, riktigt roligt.

Stort tack
till mina medbamsingar som ställde upp som publikvärdar, uppdraget som matchvärdar utfördes med bravur där vi bland annat delade ut lite blomster till bäste lirare i varje lag och de utvalda blev Benjamin Blomberg i Hammarby samt Ludwig Björklund i Wings.

Mer
Matchfakta
Hammarby Hockey: Tredje raka segern

Nu är vi inne i Bajenkvällsveckan med två riktigt spännande och viktiga matcher. På onsdag är det upp till bevis borta mot Haninge som €bara€ fick med sig en poäng i gårdagens möte mot Vallentuna. Segraren på onsdag kommer att ligga bra till för en playoffplats och jag hoppas att vi blir många som tar oss ut till Torvalla för att stötta de våra. Perfekta uppladdningen inför lördagens match på Hovet mot Sollentuna.
Kriga som aldrig förr, ni kämpar i grönt och vitt! Bajen Fans - Hammarby Hockey!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024