Ett hjärta - En förening
lördag, december 02, 2023

Söndag: Bajen - Wings

hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey - Wings HC Arlanda

Söndag 24 januari 2016, 16.00
LW Hallen

Med veckan kvar till Bajenkvällen vänder HockeyEttan Östra vår efter sju omgångar och Hammarby Hockey tar emot Arlandas stoltheter i LW Hallen. Premiärmötet i vårserien borta mot Wings i mellandagarna var en riktigt tråkig tillställning, inget av lagen verkade ha återhämtat sig från julbordets matkoma och att det stod 0-0 efter tre perioder speglade verkligen matchen. Att Wings tog hem extrapoängen på övertid glömmer vi.
Wings ligger på näst sista plats i tabellen och således under strecket, enda trepoängaren har inkasserats borta mot Tierp. I grundseriens match Bajen och Arlanda emellan i LW Hallen blev det 4-2 efter 2-2 i första perioden.

Bajen har två raka segrar bakom sig, storsegern borta mot Väsby och den betydligt jämnare 2-1-segern hemma mot Vallentuna förra söndagen. Mot Wings har de våra favoritskapet på sig och visst vore det trevligt med tre poäng för att behålla avståndet både upp till de två ledande lagen, Haninge och Åkers, samt mot de jagande lagen.

Bamsingarna
Om vi har teknik och radiopratare på plats sänder vi med start 15.55 på adressen: http://bamsingarna.se/page.php?5
Bamsingarna är matchvärdar och vi är fortfarande i behov av fler publikvärdar, hör av dig till MEJL om du kan ställa upp. Läs mer här: http://bamsingarna.se/news.php?extend.1357

Övriga matcher, omgång 8
Åkers - Tierp, det vore en smärre sensation om inte Åkers vinner.
Väsby - Sollentuna, båda vann sina matcher borta i förra omgången, kan vi hoppas på ett kryss och övertidsvinst för Väsby?
Vallentuna - Haninge, kan Vallentuna stå emot formstarka Haninge? Tveksamt...

Mer
Hammarby Hockey: Halvtid i serien - Rönnelöws tankar

Kom till LW Hallen och stötta Bajen!
Om du först åker ut till Bollmora för att se Hammarby Fotboll vs finska KuPS med start 13.00 åker du väl till hockeyn efteråt?

Dessutom slår vi ett slag för våra junisar som spelar 20.00 på söndagskvällen på Zinken mot MB Hockey!
Forza!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]