Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

En match att glömma snabbt

wings-hh_2015-12-28_cr_500x.png
"Ehh, jag pekar på dig med klubban för jag har minsann sett Slapshot".
Foto: Carina Robertsson.
 
Uppstarten av vårserien blev ingen höjdare för Hammarby Hockey och oss andra tillresta Bajare i den svinkalla ladan som går under namnet Pinbackshallen. Två lag som var helt ur form visade upp en hockey som inte kan göra någon glad. På övertid lyckades Wings till slut få in en puck bakom Sebastian Andersson som var bästa Bajare på isen.
Sällan har vi sett så mycket felpass, dåliga mottagningar och oorganiserat spel som mellan Wings och Hammarby. Dessutom ramlades det omkull i övermåtta på isen, dålig is månne? Efter halva tredje perioden tar Hammarby timeout och jag antar att våra tränare ville att spelarna skulle skapa mer trafik framför motståndarkassen eftersom det ditintills mest skjutits fruktlösa skott i bröstet på Wings keeper som hela tiden hade fri sikt. Därefter blir det lite farligare framför målet men efter tre perioder står det fortfarande 0-0.
På övertid får sedermera Wings en två mot etta och kan avgöra.
 
Tja, det är väl skönt att vi får med oss ett poäng hem och att premiären är avklarad, spelarna behövde säkert få matchen i benen efter julmaten och nu är det bara att blicka framåt till onsdagen hemmamatch mot Haninge. Mattias Enroth fick en elak smäll bakifrån mot sargen i första perren och utgick, vi hoppas att det inte var alltför allvarligt och att han snart återfinns på isen igen.
 
Stångkorvar
Väljer att hoppa över trepoängaren och delar ut så här:
2 korvar till 57. Sebastian Andersson. Alltid sevärd till och med i sådana här matcher.
1 stångis till 47. Jonathan Tärnblom. Backarna var bäst för dagen och bland dem väljer jag Tärnblom som delade ut ett par snygga smällar.
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8287.0
 
Mer
Matchfakta
Hammarby Hockey: Mållöst i Märsta
 
Som sagt; Onsdag 30 december 19.00 i LW Hallen - Hammarby vs Haninge. Kom dit och sjung för Bajen!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024