Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Då kör vi igen!

hh_logo_text-under.png

Wings HC Arlanda - Hammarby Hockey

Måndag 28 december 2015 19.00
Pinbackshallen

Första omgången av HockeyEttan Östra vår spelas ikväll och Bajen tar sitt pick och pack ut till Märsta och Pinbackshallen för att ta sig an Wings när nu åtta lag skall kriga om två playoffplatser under fjorton omgångar. Det skall bli mycket intressant att se hur Rönnelöw & co har löst centerfrågan då Mattias Wigley har bytt adress till Vimmerby.
I grundserien blev det torsk ute i Märsta med 5-3 efter att Hammarby varit i ledningen med 2-0 mer än halvvägs in i matchen men hemma i LW Hallen blev det Bajenseger med 4-2. I första hand är det omställningsspelet från Arlandaiternas sida de våra skall passa sig för om man skall ta något med sig från de två tidigare matcherna.

Ishallen ligger en 10-minuters gångpromenad ifrån pendeltågsstationen i Märsta. Entrépriserna som finns på Wings hemsida är 100 kr för vuxen, 50 kr för pensionär och gratis för barn under 12 år. Huruvida det serveras tillväxthormoner ute i Märsta så att unga över 12 år räknas som vuxna är ännu obekant.

Webbradio
Det är inte klart om vi sänder webbradio ifrån matchen, om det blir aktuellt sätter vi igång 18.55 på adressen: http://bamsingarna.se/page.php?5

Övriga matcher, premiäromgången
Tierp - Åkers
Sollentuna - Väsby
Haninge - Vallentuna

Mer
Hammarby Hockey: Inför Wings-Hammarby - seriepremiär!
Glöm inte bort att anmäla dig till vårt initiativ: Kassar för Kassan!

Måndag kväll - bortaställ!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024