Ett hjärta - En förening
fredag, december 08, 2023

Ikväll: Vallentuna - Bajen

hh_logo_text-under.png
 
Vallentuna BK - Hammarby Hockey
Onsdag, 2 december 2015, 19.00
Vallentuna Ishall
 
Inför kvällens kanonviktiga match borta mot Vallentuna är det glädjande att tre långtidsskadade spelare är tillbaka i laguppställningen. Samtidigt har Josef Nilsson tagit beslutet att lägga ned burväktandet.
Vallentuna gick i och med söndagens 5-1-seger borta mot Tierp om Hammarby i tabellen så därför gäller matchen extra mycket inför slutuppgörelsen av grundserien. Laget, under ledning av Hammarbybekantingarna Carl-Johan Klint och Ville Söderlind,  har faktiskt dragit in åtta poäng på de tre senaste matcherna så det är ett lag i form Bajen ställs emot.
 
I Hammarby Hockey gör anfallarna Joakim Ramsten och Victor Mickelsson samt backen Oliver Forsberg comeback efter lång tids skadefrånvaro. Ramsten och Mickelsson skadades redan under träningsmatchandet så det blir seriedebut i fintröjan för dessa herrar. Riktigt bra med avlastning även om killarna säkerligen kommer att behöva några matcher för att komma i högform.
 
Tack Josef!
Bamsingarna tackar genomtrevlige målvakten Josef Nilsson för sina insatser i Bajen när han nu meddelar att han tar av sig utrustningen för gott efter ett gäng hjärnskakningar. Synd och skam att huvudsmällar skall avsluta en karriär hos en 21-åring men hälsan måste gå i första hand. Stort lycka till i framtiden, Josef!
Läs hans egna ord på Hammarby Hockeys hemsida: Josef Nilsson avslutar karriären
 
Ta er till Vallentuna för denna viktiga match! Sjung och skrik!
Inträdet till Vallentuna Ishall kostar 100 spänn för vuxna, 50 kr för pensionärer och 0 kr för ungdomar under 18 år. Det går att förköpa biljetter via länken: https://billetto.se/sv/events/vallentuna-hockey-mter-hammarby-if-hockey
För er som inte tar er dit med bil finns Roslagsbanans linje 27 till Vallentuna och därefter en 10-15 minuter lång promenad till ishallen.
 
Webbradio
Bamsingarna kommer att sända webbradio om vi får och utrustningen kommer på plats. 18.55 börjar sändningen i så fall på: http://bamsingarna.se/page.php?5
 
 
Blodet dunkar! Känslor svallar!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]