Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

Söndag: Tierp - Bajen

tierp-hh_2015-11-22_puff_500x.png
 
Tierps HK - Hammarby Hockey
Söndag 22 november 2015 16.00
Vegahallen
 
Andra bortamatchen för veckan spelar Hammarby Hockey i norra Uppland. Tabelljumbon Tierp står för motståndet men att påstå att det blir en promenadseger för de våra vore att bedra sig själv. Här krävs fullt fokus för att inkassera tre poäng.
 
Bamsingarna åker i minibussar till matchen och om kommunikationen med omvärlden fungerar så sänder vi webbradio.
Tierp har så här långt endast en övertidsseger att skryta med, denna kom borta mot Vallentuna i omgång 11. I måndags fick forwarden Johan Tilefors en åtta matcher lång avstängning fastställd efter att ha kört över Haninges Dubbel-Johan den 4 november, en match där Tierp drog på sig hela 93 utvisningsminuter.
 
Hammarby åkte på en övertidsförlust i onsdags mot Åkers och den poäng de fick med sig kan visa sig väldigt betydelsefull när grundserien skall summeras. Att lagmaskinen Bajen nu har tagit poäng i fem matcher i följd är riktigt bra, speciellt med tanke på det begränsade antal spelare som finns att tillgå. Att killarna håller sig borta från skambåset i Vegahallen känns som A och O.
 
Domare i Vegahallen är Lennart Meandzija med hjälp av Tom Nikander Samuelsson och Per Åström.
 
I omgång 18:s övriga matcher, som ser intressanta ut, möts
SSK - Sollentuna (spelas idag, lördag)
Haninge - Visby/Roma
Hudik - Wings
Huddinge - Åkers
Vallentuna - Väsby
Med €rätt€ resultat kan Bajen närma sig femteplatsen samtidigt som avståndet bakåt säkras upp litegranna.
 
logo.png
 
Minibussar
Vi har två minibussar inbokade där det fortfarande finns lediga platser. Att följa med och supporta de våra på bortaplan anser vi alltid somviktigt men speciellt nu när chansen finns att Hammarby kommer att göra sin bästa grundserie i division 1 sedan omstarten med Bajen Fans Hockey.
Följ med oss på resan! Minibussarna rullar iväg 13.00 ifrån Gullmarsplan och kostnaden för att åka med är 200 spänn. Anmäl dig på MEJL.

Webbradio
Om vårt modem fungerar i Vegahallen (det brukar variera) kommer det att sändas webbradio. Lyssnar gör ni i så fall med start 15.55 på adressen: http://bamsingarna.se/page.php?5
 
Det är Bajen som är laget!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024