Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

Ikväll: Åkers - Bajen

hh_logo_text-under.png
 
Åker/Strängnäs HC - Hammarby Hockey
Onsdag 18 november 2015 19.00
Strängnäs Ishall
 
Åkers bjuder för första gången in för A-lagsmatch i Strängnäs Ishall, istället för i Åkers islada som vi bevistat ett antal gånger. Matchen är ett högintressant möte mellan tabellsexan (Hammarby Hockey) och sjuan Åkers som ligger två poäng bakom de våra. Vem hade anat före säsongen att grundserien skulle bli så spännande? När vi nu går in i omgång 17 av 22 känns det som det här kan sluta hur som helst.
Åkers kommer senast från en 9-6 seger mot Tierp borta i en match där deras poängbästa spelare Tony Lagerström gjorde 2 mål och 2 assist. Totalt har han nu fått ihop 9 mål och 23 assist på 16 matcher som är lite imponerande.
Att Åker/Strängnäs har hemmamatch mot Hammarby kanske inte betyder alltför mycket när de nu själva premiärspelar i Strängnäs med sitt A-lag.
 
Hammarby Hockey är nu uppe i fyra vinster på raken och på de två senaste bortamatcherna har de tagit fem av sex möjliga poäng.
Matchen till ära kommer de att bära det nya bortastället samt ha nya siffror på ryggarna vilket kan vålla oss läktargiganter en smula huvudbry till en början. Men visst vore det lite småroligt att inviga tröjorna med en trepoängare?
 
Ingen webbradio
Bamsingarna kommer inte att sända webbradio från matchen då hemmalaget sänder webb-TV (PPV, 89 kronor). Se länk längre ner.
 
Fri entré
Åker/Strängnäs har fri entré till matchen vilket vi tackar för och förhoppningsvis blir vi ett sjungande gäng på plats.
 
 
Nya tröjnummer att plugga
Rostern
Hammarby Hockey: Premiär för nya matchtröjan
Vårt eget forum: Truppen 2015/2016
 
Attack, Forza & Framååååt!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024