Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

Fredagslistan fick in 1900:-

penga_sack.gif
Under Växjömatchen fick vår insamling, Fredagslistan, in 1900:- i insamlade medel och lotteripengar. Vinnaren i 50/50-lotteriet Ann Sjögren-Öhman skänkte sin vinst, 470 kronor, till vår insamling. Ett stort tack till dig Ann!

Pengarna går som vanligt direkt ned till A-lagets omklädningsrum för inköp av lite material. Tack alla ni som gör detta möjligt!

Samtidigt vill Bajen Fans genom Tompa tacka alla er som skänkte pengar under säsongsavslutningen på Söderstadion den 28:e oktober (Hif - GAIS). Det var Hammarbys ishockeylag Pojkar-94 som utförde insamlingen och som därför får 25% (2417:-) av de insamlade pengarna. Resten,  7251:-, har gått bl.a. till nya skridskor åt Johan Chang och Rikard Karlsson.
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024