Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Young Guns

publik.jpg
Bamsingarnas medelålder ligger närmare 40 än 20 i dagsläget. Bra eller dåligt? Bra såvida att vuxna människor kan vara mer strukturerade men också förbannat sega å stiffa. En nödvändig generationsväxling e på gång även hos oss! Se er omkring på matcherna! Där fins faktiskt idag ett gäng yngre grabbar som troget följer Hockeyn match för match. Har någon sträkt ut en hand till dessa grabbar? Har någon föreslagit aktiviteter före/efter match? Har någon informerat dom om Resor etc?

Ett förslag som delar av Styrelsen står bakom är att föryngringsprocessen i KFIB skall påbörjas med omedelbar verkan. Vi bjuder alltså in Kidsen till Lokalen för att lyssna på vad den nya generationens Hockeyhulliganer vill och har att säga. Förhoppningen är att hitta några fler handlingskraftiga viljor med kanske nya synsätt. Är Bamsingarna en stofilförening? I så fall e frågan om vi vill vara det eller om vi vill växa och bli större med blandning av åldrar. Jag tror vi vinner på att bli fler i Klubben. Vi får en kontinuitet med bättre ekonomi och en läktarkultur som kan gå från inbördes beundran till Dynamik! Vad säger ni andra gamla gubbar?

Insänt av Mangan
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024