Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Ikväll: Sista bortamatchen i vårserien

hh_logo_text-under.png

Åker/Strängnäs HC - Hammarby Hockey

Onsdag 11 februari 2015 19.00
Åkers Ishall

Än är inte serien färdigspelad och poängen som finns kvar att hämta är viktiga. Dels finns det en mikroskopisk chans att fortfarande ta en playoffplats om Bajen tar två segrar samt Haninge och Enköping torskar sina kvarvarande. Dels behöver vi hållande jagande lag stången för att undvika negativt kval, så jäkla tätt är det i HockeyEttan Östra Vår.
Förhoppningsvis studsar våra killar tillbaka efter förlusten på Hovet och gör en strålande match mot serieledande/seriesegrande Åkers som redan är klara för playoff. Åkers tar ingen inträdesavgift vilket glädjer undertecknades tomma plånbok.

Webbradio
Om vi får och om vi får kontakt med omvärlden sänder vi webbradio från matchen med start 18.55 på adressen: http://bamsingarna.se/page.php?5

Det är också sista omgången vi delar ut stångkorv för säsongen.

Forza Bajen!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024