Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Bajen mot Puddinge

hif_huddinge_simon.jpg
Efter en veckas matchvila ska våra grabbar i A-laget idag resa bort till Björkängshallen för att tampas med lokalkonkurrenten Huddinge. Poäng i denna match känns som ett måste för att vi inte sak bli helt avsågade i serien. Med ett bra publikstöd är en trepoängare inget omöjligt, så ta er till Huddinges islada lagom till nedsläpp kl. 16.00, iklädda de gönvita färgerna.
Huddinge, som Bajen spelade oavgjort mot hemma och torskade stort mot borta under försäsongen, har gått bättre än vad åtminstone jag räknat med hittills i Allsvenskan denna säsong. Man har bl.a. segrat på bortais mot Björklöven och AIK. En av våra "favoriter" återfinns i Huddinge, nämligen Daniel Karlunden, som alltid är värd att muntra upp med glada tillrop.

Vi ses i Björkängshallen!
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024