Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Första lasset levererat

fredagslistan_1_liten.jpg
Insamlingen som genomfördes under fredagens match mot Malmö gav hela 1109:- till Bamsingarnas nya projekt att fixa material och förnödenheter till laget. Dessutom gav lotteriet 810:- och Bamsingarnas souvenirförsäljning en del så att TopDog och undertecknad kunde köpa in de första varorna som laget behöver. Det blev tvättmedel, sköljmedel, deo, schampoo och kaffe. Laget är mycket tacksamma för Bamsingarnas hjälp men vi har bara börjat.
Projektet som för nuvarande går under namnet "Fredagslistan" eftersom materialarna gav oss listan med behov just i fredags kommer att fortgå så länge det behövs. Alla Bamsingar och andra intresserade är välkomna att hjälpa till. Alla pengar och varor ni kan skrapa ihop är ytterst välkomna. När ni går till ert lokala snabbköp så fråga om de kan skänka ett par paket kaffe, några schampoo-flaskor eller nåt paket tvättmedel. Ska du in hos den lokala sporthandlaren för att köpa ny innebandyklubba till sonen så fråga om de vill skänka några rullar hockey-tejp o.s.v. I utbyte lägger vi upp alla bidragsgivares namn (och logga om det är ett företag och gåvan är hyfsat stor) här på hemsidan. Lägger du som privatperson in en hundring eller så i projektet gäller samma sak, vi publicerar ditt namn.

Listan på material och förbrukningsartiklar som behövs publiceras snart här på Bamsingarnas hemsida och den kommer att uppdateras kontinuerligt.

Under dagens match mot Oskarshamn kommer vi sälja lotter och ha en insamlingsburk vid souvenirståndet. Lägg gärna ett par spänn.

Vill du ha mer info om "Fredagslistan" är du välkommen att ringa eller maila oss:
SveTyr MEJL 070-736 69 34
TopDog MEJL
Bamsingarnas styrelse MEJL
eller ta kontakt med oss på Hovet under matcherna.

Vi syns efter gais-matchen på Röda Kvarnen!

Tack alla som skänkte pengar ochköpte lotter i fredags. Ni är underbara.
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024