Ett hjärta - En förening
fredag, december 08, 2023

Många mål i Sjöstadshallen

bamsingarna-hh_innebandy_2014-05-31_sebastian-johansson_hw.png
En glad Sebastian Johansson. Foto: Henric Wauge.

Det blev ingen jämn kamp i innebandymatchen mellan Hammarby Hockey och Bamsingarna vilket var förväntat. Det är inte det som är det viktiga i vilket fall som helst, det är förbrödringen/systringen som är viktig. De unga hockeyspelarna var överlägsna i allt utom möjligen svettproduktion.
bamsingarna-hh_innebandy_2014-05-31_gruppbild_cr.png
Foto: Carina Robertsson.

Vi Bamsingarna höll emot i fem minuter i första perioden innan bollarna började rulla in bakom en storspelande Cesar. Under de första tjugo minuterna blev det bara mål i ena kassen och vi fick vänta till en stund in i den andra perren på vår första balja som sköts in av Jesper Tillberg som gjorde ytterligare två mål. Matchen flöt på och efter tre perioder var vi inte nöjda utan fortsatte med en stunds sudden där målskytten Jesper dunkade in en boll efter bara några sekunder.

Slutresultatet blev 24-4, 19-5 eller som Svenska Fans skrivit 18-1, välj efter eget behag. I alla fall var det mycket trevligt och en försiktig första indikation på vad Hammarbys nya trupp kan åstadkomma tillsammans. I Bamsingarna, som leddes av Turbo, fanns det några utropstecken förutom Cesar och Jesper såsom unge herr Ljung som kämpade hårt.

Stort tack till Hammarby Hockey under ledning av Jack Persson och Dennis Schirmer, vi hoppas givetvis på en ny match nästa år. Stort tack till Gabbe Isoz som fixade fram extra klubbor och hade kaffet redo. Stort tack till publiken som hittat till Hammarby Sjöstad.

Efteråt var vi ett gäng med glada miner som tog oss till Texas Longhorn för att fira förlusten. Att det finns något i luften som saknats ett tag, en optimism och ett positivt surr inför kommande säsong redan i maj månad är högst påtagligt. Det pratas bussresor till träningsmatcher och fullsatta läktare på hemmaplan. Det pratas HOCKEY! #Sätra500

Mer
Hammarby Hockey: Supportrarna utmanade spelarna
SvenskaFans.com: Hammarbys nye målvakt har gjort sin första insats

/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]