Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Den sista färden

vagens_hjaltar.jpg
2 st psykiskt störda Bamsingar satt hemma och mådde piss. Laget i våra hjärtan var på botten, sargat slaget förnedrat! Ingen Bamsingresa till Nybro! Jävla medgångare;) Ingen plats i spelarbussen trotts att vi lovat hålla låg profil! Efter ca 30st sms och samtal mellan U:a-Sthlm på onsdagsförmiddagen efter hopplösa övertalningsförsök, slit efter att hitta den billigaste Nissan Micran på Rent-A-Wreck med fria mil.
Rena lögner för arbetsgivare. Fejkad skada mm satt vi så där som de sista Mohikanerna kl 14:00 på E4.an söderut. En helt vansinnig idé hadde förverkligats. 100mil Nybro T/R här kommer vi! Kanske den sista bortaresan i Bajen Hockeys historia! Flaggorna var med. 1st 3-liters dunk Sydafrikanskt rödtjut samt survivorkit. Bajen Death Cult i stereon och drömmen började växa om en legendarisk resa varm och fin:) - Det sociala arvet e vi för vi älskar ju Bajen - vi lever ett anständigt liv!

Vägen ner. Körteknik. Uppladdning. 1sta stopp: Imperialisterna på Nyköpingsbro. - Ja vi erkänner att en av oss tog ett NH-Mål på Donken och stötte 1.90 med 5-spänn men vafaen vi e ju 3vliga Bajen:) Efter att ha rabblat gamla Bajenminnen och debatterat Hammarby Hockeys prekära situation så hårt att vi givetvis missar avfarten i Peking, kör fel och flummar runt i Norrköping där vi tappade minst en halvtimme fortsatte färden söderut på E-22:an. En av de snyggaste omkörningarna i Bamsingarnas historia görs i sann Södermalmsanda;)

Ett drömscenario målas upp: Vi ska vinna ikväll! Vi ska få vara med om vändningen! Planer smiddes om att storma isen med en flaska bubbel till segerrusiga spelare! Motorvägstifo på vägen hem! De käppar som låg ute på vägen iform av hinder som asfaltering. Omvägar ute på vishan. Pataholm i skymmning! Vi Mottogs av den vackraste solnedgången söder om Oskars. - Det brann på himlen - Guds Bengaler! - Nu jävlar var det våran tur att vinna! Framme i byn som gud glömde. Sena som vanligt fick vi korn på en av Östrans bilar som vi skuggade till Victoriahallen. Fyllda av spänning och förväntan av vad "Dommaren" Tobias Soumela skulle ställa till med den här gången. - Han hatar oss och det är ömsesidigt. (Föv Soumelas första framträdande i Nybro enl lokala ortsbor). Hallen påminner om ett gammalt badhus från 1963 å e en hästskoformad svettluktande klassiker.

Junnisar med bräkande dialekt ville kränga matchprogram. Det visade sig senare att alla i Nybro led av Motorisk Afasi. 15 Oljerockar samt Poliser och Guljackor möter upp på bortastå. Flaggorna upp och allsången kunde börja! Meatrocker och de övriga i Nybroklacken skämmer ut sig totalt genom att planka varenda ramsa vi sjunger. Aldrig har vi varit med om maken till stölder. Den mest patetiska klacken vi sett! Här fanns ingenting eget/orginellt. - Klappa händerna när du e riktigt glad varvad med - Från Nybro kommer vårt lag som spöar Växjö och Oskars varjedag! Alltihop framfört av en rädd och harig bonnklack med trumma som verkar ha oss och Northbank support som största idoler. Den Danske speakern ropade in 2 förnamn på målskyttar för hemmalaget som hela hallen fyllde i med efternamnet. Suck. Time-Out Bajen. Vi va precis som vanligt i brygga tidigt i matchen. Vi hadde förlorat den allra sista gnutta hopp när vi naggar Allsvenskans näst godaste wurre i pausen. Överallt möttes vi av undvikande blickar typ: "Hjälp den där äldre Bajaren med brillor står och kollar på mig - Vafan ska jag göra?" - Don T skapade panik bland bönderna. Roande:) Den makalösa 2:a perioden. Henke vittjar nätet direkt i början på andra perrisen och vi förbereder oss mentalt för den 5 timmar långa bittra hemresan. Men just då i all förtvivlan kommer store starke Christopher Dahlén inskärandes från vänster och sprätter upp puckjäveln i nättaket! - Vår frälsare e född! Nu jävlar blev det fart på Hammarby! Målet tände hela laget, ja tom Hempa kämpade som ett svin! Jalkis får in några låga tacklingar på förvånade bonndrängar. Ill Capitano och Trybbe har lekstuga i Nybros zon. Johan Andersson vinner sina tekningar (Killen saknar fortfarande ett smeknamn!). Nybro kom knappt ur egen zon! Den bästa perioden vi sett i år. Brian "Thats what your payed for;)" Phinney gör inget misstag i PP å Bajen har kontakt med en 3-2 reducering! Sen går allt väldigt fort. Vår egen Brett Hull (Mannen som bara syns i målprotokollet) personifierad i Henrik Pettersson står helt bortglömd vid bortre stolpen och sätter 3-3 iskallt! - Vilt jubel utbryter på läktarn framför Bajens TV-puckhög på isen! Vi har commandot nu. Hungriga som Hungerstrejkare på Plattan fortsätter man leka med bönderna. Trissan dansar på mållinjen men fanskapet vill inte in. Vikingarna från glasriket e skärrade och tar Time-Out, reder ut stormen med idel icingar - Hockey mördare! Om perioden vart 40 minuter hadde vi avgjort matchen i detta skede. När hesa fredrik ljuder kommer spelarna fram till klacken å hytter med nävarna. Vi e på gång nu! Raset. Hemresan. Dödens käftar.

Henke kommer ut först i 3:e perioden och manar på oss i klacken. Vi e paralycerade, spända av förväntan. Vi har vänt 0-3 till 3-3! Nyper oss i armen. Tänk om vi tar 1.a vinsten här ikväll? Aldrig tidigare har vi sett Hockeylaget spela så bra som 2:a perioden. - Hur ska vi haat? - Då kommer ett juniormisstag från en av våra försvarare som kostar oss matchen. Ridå. Soumela hjälper till att förstöra slutet och vägrar blåsa av när Lindgren ligger blodig på isen. 5-3 till asen och laget tackar oss för kärleken vi spred. Man ser bara tomhet i deras ansikten. Nämnde Tomas kommer fram i vanlig ordning och snackar med oss en stund och e givetvis tacksam att 2 bekanta idioter åkte ner från Sthlm respektive Uppsala för att bevittna den 6:e raka torsken. Depp depp depp. Don T e nära att elda upp sin matchtröja på parkeringsplatsen men stoppas och tar sitt förnuft till fånga. Motorvägstifot åt helvete.

5 timmar hem i dimma. Kanske var det halvmånens fel i kombination att Hellvis inte åkte som gjorde att vi inte vann? I Förhoppningar om att Hammarby Ishockeyförening inte ska konka så börjar det smidas planer på Leksand borta nästa Onsdag. Vi ska dit om vi finns kvar då! Hemresan går fortare än vi vågat hoppas på så de e ändå med en lättnadens suck man kvartar in kl 03:05 i vetskapen att den siste mohikanen har 1 timma kvar till Uppsala/
Hell Bajen

Insänt av Mangan
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024