Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

Hockeyns årsmöte avklarat

hh_logo_text-under.png

Tisdagskvällens årsmöte i Gula Villan genomfördes och nya namn tillträdde i Hammarby Hockeys styrelse.
Mötet kom igång efter en diskussion om det kallats på rätt sätt till just mötet då en del medlemmar inte fått kallelsen via e-post. 30 röstberättigade medlemmar fanns på plats. Kanslist Martin Johansson blev mötesordförande och Kalle Strandberg mötessekreterare.

Ekonomiskt gjorde föreningen inget höjdarår 2013 men ett antal åtgärder har satts in för att få skutan på rätt köl igen och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för verksamheten.

I förbigående vill jag säga att jag har väldigt svårt att få grepp på resultat- och balansräkningar så ett antal mer eller mindre relevanta frågor ställdes från min sida. Funderar på om det inte är dags att lära sig mer om föreningsekonomi? Är det flera som känner likadant så hör av er, kanske kan vi fixa till en studiecirkel eller liknande. Det är handikappande att inte hänga med i de ekonomiska svängarna på årsmöten.

Hasse Malm omvaldes i sin egenskap av Hammarby Hockeys ordförande. Martin Rybrink fick avlösning av Marie Jönsson på kassörsposten. Marcus Ziegler invaldes på ett år i ett fyllnadsval då  John Bernfell hoppat av. Kalle Strandberg, Anna Rönnelöw och Lena Andersson lämnade styrelsen och istället valdes Gisela Hellgren, Christer Spångberg och sportchef Mikael Juhlin in. Gisela och Christer representerar ungdomssidan där det även kommer att inrättas en ungdomsstyrelse.

Jack Persson, Robban Ljung och Tomas Lindgren har ett år kvar på sina poster i styrelsen.

Sivert Svärling omvaldes till föreningsrevisor tillsammans med Mikael Sjöqvist.
I valberedningen sitter Victor Nyström kvar och en tjomme vid namn Sverre Furberg gör honom sällskap. Henric Wauge och Putte Köhler tackar för sig.

De som nu avslutar sina uppdrag i styrelsen tackades av efter mötet med blomster, vin från en viss fransk gård, tal av Hasse och applåder.
Bamsingarna passar här på att ge extra tack till Martin, Kalle, Anna, Lena och John för sina insatser i styrelsen samt Henric & Putte för jobbet i valberedningen. Även €Skåne€ som ställde upp som mötets ordförande tackar vi!

Mer:
Hammarby Hockey: Ny styrelse vald på årsmötet

/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024