Ett hjärta - En förening
lördag, december 02, 2023

En sån helg - en sammanfattning

medlem_100_2014-05-25_300x.png
Kurt blev den 100:e att betala medlemsavgiften i
Bamsingarna 2014. Historiskt!


En sån helg med Pelledag, herr- och damfotboll. Det har varit sol, kamratskap och obändig grönvit kärlek.
pelledagen_2014-05-24_grupp.png
Lilla gänget som hedrade Pelle.

Lördag, Skogskyrkogården
Mitt på lördagen var vi ett litet tappert gäng som tagit oss till Skogskyrkogården för att hedra målvaktslegenden Pelle Lindbergh som i år skulle ha fyllt 55 år. Pelles syster Ann-Louise med make Göran var som vanligt på plats, alltid lika kul att träffas. Efter lite fika som Bamsingordförande Mikael hade fixat var det dags för kransnedläggning och obligatorisk fotografering till koltrastarnas ackompanjemang.
Trots att vi var få var det som vanligt mycket trevligt!

Lördag, Nya Söderstadion
Några timmar senare ockuperades fantastiska 20 949 platser på Nya Söderstadion för en riktig fest när Hammarby mötte Varberg. Tifo, bengaler och en stundtals otrolig ljudkuliss skapade den extra kryddan till 2-0-segern. Och vilka leder Superettan nu?

carina_rosa-bamsingkepsen_2014-05-25_300x.png
Carina var en av dem som ekiperade sig med
Bamsingkepan.


Söndag, Kanalplan
Vi Bamsingar hade med oss hela souvenirförrådet (inte så stort) med oss till Kanalplan på söndagseftermiddagen då det var Hammarbys damlags tur att visa sig på styva linan då de mötte Kvarnsveden. Två bra försvar och två bra målvakter (Michelle Dalton i Kvarnsvedens kasse var otroligt dominerande i sitt straffområde) avvärjde de flesta anfallen. I slutet av 1:a halvlek får motståndet en straff (rättvist eller inte) som de förvaltar. I andra halvlek öppnar det upp sig lite mer efter ett tag och i 74:e minuten får vi jubla då Emma Jansson kan kvittera. Dessförinnan hade Hammarby en boll i Kvarnsvedens mål men blev felaktigt avblåsta för offside. Inga fler mål får vi 284 i publiken se men visst hade Bajen ett litet övertag. I tabellen är det oförändrat med Mallbacken, Kvarnsveden och Hammarby i toppen.

Mer:
Hammarby Damfotboll: Delad pott på Kanalplan
Isopeter: 20140525 - Hammarby Damfotboll vs Kvarnsveden (foto)

Kul att så många besökte vårt souvenirbord och faktum är att den 25 maj 2014 är ett historiskt datum, för första gången är vi nu över 100 medlemmar! Så otroligt kul!

Vi har nu även börjat sälja säsongskort åt Hammarby Hockey! #sätra500

Stort tack till Hammarby Damfotboll för att vi fick komma och vi hoppas på en fortsättning! Tack även till Tony i fiket för all hjälp. I fiket på Kanalplan kan kan ni nu även köpa vår vackra pikétröja...

Till sist
Pernilla Årstakexbloggar: En helg att minnas

Framåt!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]