Ett hjärta - En förening
fredag, december 08, 2023

Rugby: Bajen besegrade Södertälje

hif_rugby-sodertalje_2014-05-17_bt.png
Foto: Benjamin Thorén.

I soligt men lätt blåsigt väder på Årstafältet mötte Hammarby Rugby i går, lördag, Södertälje RK i Allsvenskan Norr. Vi på läktaren hade noll koll på regler och ställningen i matchen resonerade vi oss fram till - allt var precis som vanligt alltså.
Hustomten och Bamsingen Jesper, som nu ingår i Rugbyns organisation, skickade runt hinken för den frivilliga inträdesavgiften. Grillen var igång och folk smaskade hamburgare. Burkar och flaskor öppnades och avnjöts. Tyvärr var vårt stöd från läktaren übertunt, bättring till nästa gång, lite sång är killarna värda.

På planen var första halvlek rätt tråkig faktiskt, Södertälje ledde med 15-10 efter denna. I andra satte Bajen fart, satte försök efter försök och drog ifrån till en komfortabel seger med siffrorna 41-22. Tyvärr verkar blåsten påverkat målsparkarna så de flesta gick utanför stolpkonstruktionerna.

Fråga: Varför dessa tröjor, Hammarby Rugby? Var är den "klassiska" grönvitrandiga? Avgå!!!

Nästa chans att se rugbylaget kommer på redan på tisdag, 20 maj, 18.30 då det blir derby. Stockholm Exiles tar då emot Hammarby på Årstafältet. Vi ses där!

Bilder
Bemma var på plats och plåtade, kolla in bilderna: http://www.hifhockeyhistoria.se/bildarkiv/2013/140517bildspel/1.html

/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]