Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Bra kväll i pugilismens tecken

bajen_rough_house_2014-05-02_05_pj.png
Foto: Peter Jonsson.

Fredagskvällens gala, €Bajen Rough House€, lockade 857 personer till Eriksdalshallens avslappnade miljö. Ramsan €Slå Bajen Slå!€ hade hittat hem på riktigt när boxarna i ringen gick lös på varandra och till slut avgick Hammarby Boxning med segern med 5-2 i matcher. Göteborgarna fick således åka hem i sorg.
bajen_rough_house_2014-05-02_03_pj.png

Mötet mellan Tomas Lindgren och Tuppen Adolfsson var lite märklig, en ettrig hockeyspelare mot en tungt slående handbollsrepresentant. Det slutade typ i remi. Bäst var nog Robin Jalkerud som eskorterade Lindgren in i ringen.

I boxningsringen presenterades Fredrik Mälberg av hockeyns sportchef Mikael Juhlin som ny tränare i Hammarby Hockey och kommande säsong kan bli riktigt - RIKTIGT - intressant efter denna värvning.

Både Bamsingarna och Hammarby Hockey hade souvenirbord på plats. Intresset för hockeyns säsongskortsalternativ €2000-klubben€ är stort ser det ut som. Vi Bamsingar (tvångs)värvade medlemmar, sålde souvenirer samt böcker och det gick lite över förväntan. Tack alla som kom förbi!

bajen_rough_house_2014-05-02_01_pj.png
En legend uppe i ringen.

En stor Eloge till Sara och resten av Hammarby Boxning till den perfekt arrangerande galan, det känns som den låg perfekt i tiden och vi Bamsingar hoppas på att det blir ett återkommande evenemang. Tack för att vi fick vara med!

Mer
Årstakex: Tack för något nytt!
Hammarbys Hockeyhistoria: 140502, Bajen Rough House: Hammarby-Göteborg All Stars 5-2 (foton)
Isopeter: 20140502 - Bajen Rough House (foton)
Årstakex: Tack för en grym kväll Bajen Rough House! (foton)

Foto: Peter Jonsson
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024