Ett hjärta - En förening
lördag, december 02, 2023

€Gammal€ är bäst!

hh_oldtimers_35plus_lagfoto_mobil_2014-03-31_03.png
Hammarby Hockey Oldtimers 35+

Vad händer med Bajens spelare när de pensioneras från a-laget? Jo, de hamnar på Hovet, förvaras i något förråd märkt €Oldtimers€och plockas fram ibland som exempelvis i går då de skåpade ut Brinkens andralag.
Hammarbys 35-plussare blev efter måndagskvällens seger, lite oklar över siffrorna men de våra gjorde minst 14 kassar gentemot Östermalmarnas enda mål under de två perioderna, seriesegrare i Veteranernas Div 2 Norra. Glade John Bernfell inledde målskyttet och sedan var det inget snack. Fler kändisar fanns på isen såsom, Hempa, Julle och Linus Stensson. I övrigt är jag osäker på besättningen.

På läktaren var vi tre Bamsingar närvarande (Turbo, Jeppe och undertecknad), imponerande klack må jag säga och säga vad man vill, de gamla platserna intill hockeycurvan känns fortfarande som ett andra hem. Att kunna sitta och kolla hockey utan att frysa arslet av sig är en ynnest. Personligen kan jag absolut tänka mig att gå och se mer veteranhockey så länge matcherna spelas på Hovet.

Hammarby Oldtimers hemsida

Grattis till seriesegern!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]