Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024
 Inget
Bajen åkte på en rejäl torsk i derbyt mot  aik med 0-5.
Bajen åkte på en rejäl torsk i derbyt mot  aik med 0-5.
Ett välfyllt Hovet gjorde allt för sina grönvita spelare.
Publiken sjöng så det ekade.
Tyvärr hjälpte det inte.

 Inget
Nu på måndag i samband med matchen mot Aik i Globen lanseras Carl Frängsmyr och Jim Sharps bibliofilutgåva av deras Bamsingarna från Söder i samarbete med Sportförlaget i Europa och Hammarby Hockey.
thumb_husse.jpgNu på måndag i samband med matchen mot Aik i Globen lanseras Carl Frängsmyr och Jim Sharps bibliofilutgåva av deras Bamsingarna från Söder i samarbete med Sportförlaget i Europa och Hammarby Hockey.
För den kräsne supportern är denna bok en ovärderlig bokskatt.
En bok som kommer vara eftertraktad av alla.
Ska du bara ha en bok om Hammarby Hockey i hyllan är detta boken med stort B!

 Inget
Bussresa till dalarnas baksida blir av.
lifhif.jpgBussresa till dalarnas baksida blir av.
Se till att boka upp er så fort som möjligt.
Platserna brukar gå åt snabbt.

thumb_aijk_hif_06.jpg
 Inget
Saknar du sysslesättning i helgen?
Saknar du sysslesättning i helgen? Inte åkt iväg till Ängelholm? Här är några tips på aktiviteter såsom bowling och banderoll-tillverkning:

thumb_almtuna_9.jpg
 Inget
Ja så var det dags att skriva om ännu en storartad seger.
Ja så var det dags att skriva om ännu en storartad seger. Den 3:e perrisen måste vara den bästa den här säsongen. Bajen lät knappt Almtuna låna pucken i stora perioder av sista och kunde med lite tur kanske gjort både ett eller två mål till dom borde kanske gjort men vad fan spelar roll Seger siffrorna 3-2 till bajen skrevs in i historieböckerna.

thumb_ais_hif_009.jpg
 Inget
En liten kombinerad match och reserapport finns att läsa på Hammarbyredaktionens sida på SvenskaFans.com: http://www.svenskafans.com/hockeyzon/hammarby/artikel.asp?
En liten kombinerad match och reserapport finns att läsa på Hammarbyredaktionens sida på SvenskaFans.com: http://www.svenskafans.com/hockeyzon/hammarby/artikel.asp?id=151476

Finfina bilder från matchen finns i bildarkivet: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/autogallery/autogallery.php?show=070124_almtuna_Bajen

 Inget
Viktiga poäng står på spel på onsdagskvällen när Bajen besöker Grännbyhallen för att möta Almtuna.
Viktiga poäng står på spel på onsdagskvällen när Bajen besöker Grännbyhallen för att möta Almtuna. Motståndet ligger på en viktig sjunde plats i tabellen och kommer säkerligen att ligga i för att behålla denna. Samtidigt kämpar vi för vår existens i Allsvenskan (om du som läsare inte vet detta vid det här laget måste du ha befunnit dig på Jupiters baksida det sista året) och behöver varenda litet poäng som finns att spela om. Visserligen ligger vi tre poäng småländska Nybro och har en match mindre spelad men Hammarbys avslutande tio matcher innehåller inget vidare "lätt" motstånd, snarare tvärtom.

thumb_ordfrandeklubba_2.jpg
 Inget
Kallelse till ÅRSMÖTE
Kallelse till ÅRSMÖTE
för Bamsingarna Hammarby Support

OBS! Nytt datum! Ny plats!
Med hänsyn till bandyfinalen på Studenternas 18 mars
flyttas årsmötet till ny tid och med det alla andra datum

Dagordning
MotionA
MotionB

MotionC
MotionD
MotionE
MotionF

Dag och tid: Lördag 24 mars 2007 kl. 12.00
Plats: Restaurang Nivå22, Fridhemsplan

 Inget
Det finns dagen efter och så finns det dagen efter.
kamp.jpgDet finns dagen efter och så finns det dagen efter. Dagen efter en otippad seger över tex: Västerås är en riktigt skön dagen efter. Men det jag skall skriva om är inte bajens dagen efter utan Nybros korta dagen efter glädje som Bajen så fantastiskt förstörde, måste kännas hyffsat värdelöst att vinna över Läxand och kliva över strecket en dag för att sedan falla ner efter en seger mot dalmasarna som säkert går till historieböckerna nere i byn.

 Inget
Mangans rapport från Västerås när Bajen slog gurkorna med 4-2.
chans.jpgDet var ett luggslitet gäng bittra supportrar som samlats på Gullmarsplan inför bortamatchen mot Västerås. Ingen trodde på vinst. Senast det begav sig på Rocklunda blev det storstryk så förhoppningarna var små och med gårdagens usla resultat med Bajen-ögon sett. Nybro vinst över Läxand medförde att Hammarby för första gången denna säsong låg under strecket.

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024