Bajens juniorer klar för kval!

Bajen Fans J20-lag spelade ikväll sista match i serien med en uppgift! Vinna! För att klara andra platsen i tabellen.
Tyresö stod för motståndet i Tyresö Ishall. Där ett Tyresö kämpade, i alla fall i andra & första 10 minuterna  i tredje perren. Första perioden blev en sömnig tillställning med få farliga målchanser. Men Bajen får ändå till två mål .

I andra perioden så dominerar Tyresö, men det blir Bajen som får utdelning till 3-0. Tyresö ger inte upp utan till slut kommer målen och innan andra perioden är slut så har dom reducerat till 3-2. Tredje periodens första 10 blev det nervöst. Tyresö får in 3-3 men domaren dömer bort det målet då målburen var undanflyttad, eller vad säger man, men Bajen får utvisning i den situationen. Tyresö pressar på för kvittering, men efter 10 min spelade så får Bajen utdelning och utökar efter en soloparad från egen zon. Efter det förändras matchbilden och Bajen tar över matchen och utökar sedan sin ledning.
Matchen slutar 6-2 till Bajen. Där det även blev 2 slagsmål på isen och matchstraff utdelades.

Bajen hade A-lagets Anders Lagerqvist i målet och han räddade Bajen idag! 63 skott fick han och räddade 61! Grymt!

Även Andreas Ohlsson & Magnus Toftgård var med och gjorde varsitt mål.