Ett hjärta - En förening
lördag, april 20, 2024
Skribent Annica  Matchreferat  0  700
20 feb. 2013
Efter en mycket bra första period var allt spel som bortblåst när de våra kom ut till mittakten vilket straffade sig ordentligt då Haninge gasade på.

Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  719
18 feb. 2013
Det blev kanske inte någon höjdarmatch mot Gnesta med Bajenögon sett, det saknades en hel del tempo och det var stundtals osäkerhet i egen zon.

Det blev kanske inte någon höjdarmatch mot Gnesta med Bajenögon sett, det saknades en hel del tempo och det var stundtals osäkerhet i egen zon. Till slut knep Gnesta söndagskvällens extrapinne på övertid. Det positiva är att vi nu är klara för kvalserien till division 1 och det med två omgångar kvar.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  892
16 feb. 2013
Straffskytt Kristopher Dahling.
Straffskytt Kristopher Dahling. Foto: Henric Wauge, Hammarby Foto.

Efter en tappad 1-4-ledning går matchen borta mot Värmdö till övertid och straffar där Bajen i form av Johan Johansson och Kristopher Dahling avgör i grönvit favör.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  711
13 feb. 2013
Johan höll nollan igen.
Johan höll nollan igen. Foto: Peter Jonsson.

Bajen besegrade Mälarö på tisdagskvällen i en mycket underlig match. Det var stor dominans från Bajens sida, men trots mängder av fina lägen ville pucken inte trilla in förrän med knappa 11 minuter kvar av matchen. Magnus Toftgård bokfördes för kvällens enda balja, assisterad av Bertilsson och Chang.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  1  752
09 feb. 2013
Traditionsenligt efter vinst i Bålsta blev det ett "Bak i bussen"-foto med mobilen.

Johan Johansson höll nollan och Johan Chang blev tvåmålsskytt då Bajen för tredje gången i Alltvåan besegrade Bålsta under fredagskvällen. Bra skridskoåkning och gediget fysiskt spel bäddade för framgången.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  902
06 feb. 2013
Magnus Toftgård.
Magnus Toftgård. Foto: Peter Jonsson.

Det var mer kamp än skönspel i MB Hallen då Bajen och MB möttes för femte gången denna vinter men vad gör det när de våra kommer segrande ur striden. Poängkungen Magnus Toftgård storspelade och var inblandad i samtliga grönvita baljor.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  800
30 jan. 2013
Matchens lirare Anton Söderqvist hade fullt upp.
Matchens lirare Anton Söderqvist hade fullt upp. Foto: Peter Jonsson.

Med ett koppel av spelare sjuka ställdes Bajen inför en svår uppgift i Torvalla ishall under tisdagskvällen. Inte blev det lättare av en felanmäld spelare och knäskador.  Men laget bjuder verkligen Haninge på storartat motstånd och spelar bättre ju längre matchen lider. Anton Söderqvist i målet storspelar men efter tre perioder och förlängning är det till slut en ung gammal bekant som ser till att Haninge får den extra poängen.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  757
27 jan. 2013
Bertilsson först i tåget.  Foto: Peter Jonsson.

Uppdaterad med länkar.
Bajen vann söndagens bortamatch mot Gnesta med 3-2 efter mål av två mål av Fredrik Bertilsson och ett av Henrik Pettersson. Första vinsten i Bengtåsborgen således, en historisk tilldragelse. Tyvärr såg jag för lite av matchen för att kunna skriva någon rapport.

Samtidigt grattar vi Bajens B-juniorer som på Zinken besegrade SK Iron med 11-6 och befäste sin ställning som serieledare!
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  765
26 jan. 2013

Med bästa läktarstödet för i år tog Bajen sin tredje raka seger när Värmdö avfärdades med 4-2.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  812
23 jan. 2013

Fastän Bajens spel såg bra ut redan från början borta mot Mälarö HF var det hemmalaget som kunde ta ledningen och utöka denna till hela 3-0 innan den stora vändningen inleddes i slutet av den andra perioden.