Ett hjärta - En förening
måndag, juli 15, 2019
Skribent Annica  Blandat  3  178
thumb_lagbild.jpg
23 feb 2007
Det är inte bara hockey-säsongen som närmar sig sitt slut, även innebandyn närmar sig slutet av seriespelet och de behöver stöd på läktarna för att klara sig undan kval.
Det är inte bara hockey-säsongen som närmar sig sitt slut, även innebandyn närmar sig slutet av seriespelet och de behöver stöd på läktarna för att klara sig undan kval.
Närmast så spelar tjejerna i Eriksdalshallen i morgon lördag kl. 16.30.
Redaktionen har fått ett mail om hjälp från innebandyns styrelse med att locka folk till läktarna.
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  226
lif_hif_klack_070221.jpg
22 feb 2007
Tillsammans är vi Hammarby.
Tillsammans är vi Hammarby. Resan med stor R till Leksand började på Gullmarsplan vid 14.00. Bussen rullade ut med ca: 65-70 förväntansfulla bajare. En timme senare kunde man ta bort förväntan och spara ordet fulla, med andra ord var allt som det ska vara på en bortaresa till dalarna.
 
 Inget

Skribent Annica  Blandat  3  213
traning_070216.jpg
18 feb 2007
Fick några ord med vår tränare Krister Falk i fredags efter träningen.
Fick några ord med vår tränare Krister Falk i fredags efter träningen. Han svarar på fågor om de senaste matcherna och den kommande mot Björklöven.
 Inget

Skribent Victor  Blandat  3  177
17 feb 2007
Imorgon är sista chansen att anmäla er till läxandsresan!
lifhif.jpgImorgon är sista chansen att anmäla er till läxandsresan!
Se till att åka med.
Listor finns både i BF-lokalen och på Hovet under matchen imorgon 18/2.
Sista möjligheten.
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  250
klubbochspel.jpg
15 feb 2007
Fredagskvällen bjuder på ett antal möjligheter för Bamsingar med hockeyabstinens (Var det någon mer än Hellvis som tog sig till Danmark?
Fredagskvällen bjuder på ett antal möjligheter för Bamsingar med hockeyabstinens (Var det någon mer än Hellvis som tog sig till Danmark?) så till vida man inte tagit sig till Södertälje vid 2-tiden för att se Bajen sparka boll mot Giffarna.
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  190
henke_hif_svall_061201.jpg
10 feb 2007
I konkurrens från landslaget på Globen skall Hammarby ta sig an Oskarshamn på Hovet på söndagseftermiddagen.
I konkurrens från landslaget på Globen skall Hammarby ta sig an Oskarshamn på Hovet på söndagseftermiddagen. En seger mot smålänningarna skulle ge några mycket viktiga poäng för att säkra ett nytt allsvenskt kontrakt. Oskarshamn å sin sida har inte mycket att spela om annat än äran så Bajen har ledningen i motivationsmatchen.
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  203
almtuna_hif_070124_artikel.jpg
07 feb 2007
Vad blir det i helgen?
Vad blir det i helgen? Det storslagna och tillrättalagda eller det äkta och ostyriga? Globen eller Hovet? Blå-gult eller Grön-vitt? Kanske kan Tobbes text avgöra de våndor du känner just nu...
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  220
05 feb 2007
Det finns en del vinster från de två senaste lotterierna (Hif - AIK 29/1 och Hif - SSK 4/2) som ej blivit uthämtade.  Bland annat har vi fortfarande Carl-Johan Klints matchtröja kvar.
Det finns en del vinster från de två senaste lotterierna (Hif - AIK 29/1 och Hif - SSK 4/2) som ej blivit uthämtade.  Bland annat har vi fortfarande Carl-Johan Klints matchtröja kvar. Kontrollera dina lotter här.
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  215
thumb_bajen_bakelser.jpg
03 feb 2007
Ett perfekt sätt att värma upp inför mötet mot SSK på söndag är att ta sig till Sjöstadshallen och se Innebandy-tjejerna möta IBK Boden.
Ett perfekt sätt att värma upp inför mötet mot SSK på söndag är att ta sig till Sjöstadshallen och se Innebandy-tjejerna möta IBK Boden.
 Inget

Skribent Annica  Blandat  0  320
bofors_061228.jpg
31 jan 2007
Kanonerna från Bofors lär få det hett om örona ikväll när ett taggat bajen kommer till byn.
Kanonerna från Bofors lär få det hett om örona ikväll när ett taggat bajen kommer till byn. Bofors vann senast mot Oskarshamn med 5-2 och lär inte vika ner sig, men det bevisade också våra söderhjältar sist mot Gnägget. Fortsätter man att spela enkelt i egen zon och försvara sig med icing kan det mycket väl bli 3 poäng till ikväll.
 Inget

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2019