Ett hjärta - En förening
fredag, februari 28, 2020

Väsby bättre

hh_logo_text-under.png

Tyvärr blev det inga poäng för Bajen i matchen mot det lag vi kämpar om en sjätteplats i serien. Trots idoga försök och ett riktigt bra läktarstöd kändes anfallsspelet lite vilset samtidigt som Väsbys försvar gjorde det bra.
I egen zon var vi också vilsna ibland och när Väsby fick chanserna så satte de dem, de kändes mycket hungrigare. Tre mål i spel fem mot fem, ett i powerplay och en straff resulterade i det jobbiga resultatet  0-5 till gästerna.
På pluskontot för de våra skall ett avklarat 3 mot 5-underläge i första perioden anföras men antalet utvisningsminuter som tilldelas Bajen är alldeles för stort. Skall det vinnas behövs det att skambåset står tomt mest hela tiden. Det egna spelet i numerärt överläge gav ingen utdelning.

Vi kan så mycket bättre och vi kanske får avskriva matchen som €one of those days€. Nåväl, hoppet om sjätteplatsen är inte helt släckt ännu, med en stark sista match och lite flax kan det fortfarande gå vägen. Å andra sidan är det inte hela världen om vi går in i fortsättningsserien med €bara€ fyra poäng.

Stångkorvar
Jacob Y tilldelar följande herrar slamsor:
3 st till 47# Jesper Kokkonen
2 st till 26# Robin Jalkerud
1 st till 15# Mikael Paunio
På domare Daniel Eriksson dras 2 zebraränder bort för sin enögdhet. Härvidlag vill undertecknad inflika att det spelar ingen roll vad man tycker om domaren, vad som helst skriker man inte åt denne. Basta!
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8245

Länkar
Matchfakta
Hammarby Hockey: Hammarby föll, hemma mot Väsby!

En omgång kvar i grundserien - stötta de våra på plats i Vallentuna på Lucia!
/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

Annica

0 Kommentarer

Poll: Vem ska få extra stångkorvar till julen 2019?

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020