Förlust mot Wings!

Igår onsdag spelades det hockey också, då det var handboll samtidigt i Erikdalshallen.
Det märktes nog då det bara var 120 betalande i publiken.
Bamsingar såg till att det sjöngs matchen igenom!
Första periodens första minuter kände lagen lite på varandra såg det ut som. Efter 4 minuter så åkte PD (Peter Danielsson) i Hammarby ut 2 min för tripping, men Arlandas PP blir inte långvarigt då man själva åker ut 30 sek senare.
I spel 4 mot 4 och sen efterföljande PP för Bajen händer det inte mycket. Sen när Emil Mårtensson åker ut 2 min så får Wings till ett tryck i PP i Bajens zon, får utdelning och tar ledningen med 1-0. Minuten senare så slarvar Bajen i egen zon och Wings utnyttjar det och sätter dit 2-0 bakom Johan Johansson som vaktade buren denna gång. Bajen får sedan chansen att spela PP, först i 5 mot 4 för att sedan spela 5 mot 3 efter 2 utvisningar av Wings I spel 5 mot 3 så spräcker Jesper Kokkonen Wings nolla och reducerar till 1-2. I efterföljande PP 5 mot 4 så kvitterar Ludwig Ekman till 2-2. Mycket bra PP av Bajen! Tekningen efter målet åker Emil Mårtensson ut 2 + 2 min för hög klubba då en spelare i Wings ligger ner på isen och blöder. Bajen reder ut den utvisningen på 4 min och när Emil Mårtensson kommer in i spel igen så sätter han dit 3-2 på egen hand!
Första perioden är till enda och Bajen leder med 3-2!

I andra så trycker Wings på men mot ett bra försvarsarbetande Bajen som emllanåt sticker upp i anfall då & då. Efter kvarten spelad så orkar Bajen inte stå emot längre och Wings kvitterar 3-3 efter att Bajen precis haft ett PP. Bajen slarvar återigen och med 1.30 kvar av andra så återtar Wings ledningen 3-4. Bajen får dock avsluta andra perioden i PP då en Wingsspelare åkt ut 2 + 2 min för highsticking. Men Bajen lyckas bara åstadkomma några småchanser utan sätta dit något mål så Wings går till vila efter 2 perioder med ledning 4-3.

Tredje perioden startar man med PP för Bajen i ytterliggare 2 min & 30 sek. 5 mot 4. Efterr 2 min åker Wings på en ny utvisning, spel 5 mot 3 för Bajen fast bara i 30 sek. Inget mål blir det, knappt någon målchans skapas det i spel 5 mot 3. Dock i det efterföljande PP 5 mot 4 så kvitterade Bajen genom Ludwig Ekman. 2 minuter efter kvitteringen åker Emil Mårtensson ut 2 min. Sedan så drar Bajen på sig ytterliggare en utvisning då man är för många spelare på isen. Och Wings behövde bara 6 sek i spel 5 mot 3 för att sätta dit 5-4!
Bajen försöker sedan att åstadkomma en kvittering igen, tar time out när det återstår drygt 4 min och med 40 sek kvar plockar man keepern men inget hjälpte tyvärr. Wings reder ut det hela och vinner matchen med 5-4.

Marie Jönsson delar ut stångkorvarna:
1 st till 47# Jesper Kokkonen - för hans förmåga att delta på ett eller annat sätt i de flesta målen.
2 st till 9# Hampus Harlestam - för den fart och finess han far fram över isen på.
3 st till 13# Ludwig Ekman - för målen.

I zebraligan så får HD Per Westermark 2 minusränder för osportsligt uppträdande och tydligt gynnande av motståndarlaget i slutet av matchen.