lördag, april 20, 2024

Ytterliggare torsk igår

Anton Söderqvist - Bäst i Bajen.

Bajen är inne i svacka nu, spelet stämde inte alls. Det enda som va bra igår var Bajenklacken som hade tagit sig till Sollentuna igår.
Första perioden börjar lite trevande men Sollentuna tar över lite sedan och gör 1-0 i mitten av första. Bajen gör inte alls någon bra period.

Andra börjar sedan nästa likadant som första även om Sollentuna inte får till några vassa chanser medan Bajen då inte får till något alls första 7-8 minuterna av andra. Sen så kommer Bajen igång med ett litet tryck i Sollentunas zon men deras målvakt står i vägen och kan även ta en del lätta skott då Bajen inte har spelare som stör framför mål. Andra slutar 0-0 och fortsatt 1-0 till hemmalaget.

Tredje ser likadant ut, Bajen försöker pressa på till en kvittering och får till några chanser men lyckas ej få in pucken. Med drygt 5 minuter kvar så får Sollentuna in en som jag kallar turpuck in i mål till 2-0. Sista 3 minuterna så blir det slagsmål med Jalkis inblandat. Renderar till ett matchstraff för Jalkis och några 2:or. Vilket gör att Sollentuna får spela powerplay 2 min 5 mot 4. Där händer det inte så mycket och sista minuten händer det heller inte mycket och matchen är nu slut. Andra raka torsken för Bajen. Jobbigt. Och undrar när Bajen varit mållösa?

Läs även:
SvenskaFans.com: Vad hjälper det att vi vinner skotten när vi förlorar matchen

Stångkorvarna delas ut av Bamsingarnas ordförande Micke Sjöqvist och denna gång blir det inga 3 korvar till någon. Så här blir det:
1 korv till: 26# Robin Jalkerud. För hans krigarhjjärta igår
2 korvar till: 1# Anton Söderqvist. Va bra i mål!
HD Lennart Meandzija, som Bajen har haft oturen att ha en gång förut under säsongen får ännu en prinskorv från julbordet '87 och går upp i ledningen över "Dumma domare".
Lagledare Jack Persson som igår även fick agera materialare får givetvis ett Guldbryne.

Hallderby mot MB Hokey på tisdag nästa, känns tungt nu. Försöka ladda om tills dess.