Ett hjärta - En förening
söndag, april 05, 2020

Bajens A-juniorer klara för Allettan

bfifhockey_100x.jpg

Bajen Fans IF går mot nya höjder. Efter dagens vinst över Spånga på Zinken samt MB's bortaseger över Österåker-Waxholm är Bajens J20-lag för första gången klara för Allettan och detta med en omgång av Div 1A kvar.
I matchen mot Spånga under lördagseftermiddagen lekte stundtals Bajen Fans Hockey med motståndet. Hela laget gjorde en kanonmatch och bland A-lagsförstärkningarna utmärkte sig Kristopher Dahling med ypperlig spelglädje. Segersiffrorna blev till slut 5-3 efter att de våra släppt lite på koncentrationen i den sista perioden. Segern innbebar att Spånga var ute ur spelet om fjärdeplatsen i Div 1A och enda kvarvarande hotet, Österåker-Waxholm, torskade senare under eftermiddagen/kvällen hemma mot MB Hockeys juniorlag vilket innebär att Bajen dels har försäkrat sig om spel i Division 1 eller högre nästa säsong samt att de för första gången kvalificerat sig för Allettan.

Allettan börjar 15 december enligt seriebestämmelserna och spelas i 14 omgångar. Seriesegraren är direktkvalificerad för J20 Region Öst Elit nästa säsong, lag 2-6 kvalar till regionseliten och lag 7-8 spelar division 1 2013/2014.

Vi gratulerar alla spelare och ledare med Mackie i spetsen till denna småhistoriska bedrift och önskar lycka till i Allettan.

Länkar:
Bajen Fans IF A-juniorer, hemsida.
Tabell och stats, J20 Div 1A.

/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

Annica

0 Kommentarer

Poll: Vem ska få extra stångkorvar till julen 2019?

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020