Ett hjärta - En förening
måndag, juni 24, 2024

Hockey på Stora Mossen

hif_huddinge_simon.jpg
Fredagskvällen bjuder på den första av två träningsmatcher mot Allsvenska Huddinge. Spelplatsen är Stora Mossens IP , en ishall som inte haft nöjet att ha Hammarby som hemmalag tidigare och där Bajen bland annat skall möta Nyköping under serien. Tiden är 19.00. Kom och njut av Söders Kanadensare när de förhoppningsvis tar ännu en seger.
Hammarby Hockey som än så länge är obesegrade på försäsongen (oavgjort mot J20-landslaget 3-3 och vinst mot Arboga 6-2) ska ta sig an Huddinge. Spelet så här långt har sett ganska bra ut men med en del skador i truppen har gjort att vi ännu inte sett vad laget riktigt kan prestera. Förhoppningsvis är några avskrivna från skadelistan och med på isen på fredag. De två unga nya spelarna Johan och Robin Andersson (inget släktskap vad jag vet) var de mest tongivande senast mot Arboga och är väl värda att ta en extra titt på.
 
Vad har Huddinge att komma med i år då? Inte en blekaste aning faktiskt. Man förlorade sin första träningsmatch hemma i Björkängshallen mot Almtuna med 1-3 och det resultatet bör ge en första indikation om vad säsongens trupp, där en av tränarna är Hammarby-bekantingen Tomas "Mini" Berg, har att ge.

Inträde: 50:- (barn under 12 år gratis).

Hitta:
Stora Mossens IP "A-hallen"
Mosskroken
167 55 BROMMA
Tunnelbana: Grön linje station Stora Mossen
Karta

Vidare läsning: Bennys inför på SvenskaFans.
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024