tisdag, april 16, 2024

Seger mot Sudret

Bajen Fans Hockey är numera i topp av tabellen efter två omgångar och en klar seger mot gutarna från Sudret (Gnesta har dock bara bara spelat en match). Det visade sig att matchen i stort sett var avgjord efter en bra genomförd första period från Bajens sida. Halvägs in i perioden inledde 27# Fredrik Bertilsson målskyttet  och han gjorde sedemera också 3-0, däremmelan satte 22# Patrik Hageman 2-0. Sudret reducerade sedan innan 3# Henrik Pettersson kanonsköt in 4-1 med knappa två minuter kvar av perioden.

I andra perioden spelades det en hel del Hawaii med ett visst övertag för Bajen i målchanser. Tredje var ungefär likadan som mittperioden men med varsitt mål för lagen. 8# Eddie Erixson satte 5-1, hans första och kapten Jalkis snappade upp pucken ur Sudrets kasse och gav den till målskytten. Sudret fick förmånen att spela med två man mer på isen en god stund i matchens slutskede och kunde göra 5-2 bakom Anton Söderqvist, som dessförinnan gjort några riktiga fantomräddningar.

Sudret gjorde ett helt okay intryck på mig. Risken är väl ändå stor att de åker på däng imorgon, söndag, mot Haninge.

Svante E. delade ut Stångkorvar med motivationer enligt följande:
3 st till 23# Magnus Toftgård - Stabil bakåt & mål framåt, vad kan man mer begära? (Nu var ju inte Toftgård målskytt, det var speakerbåset som lurade oss med att ge 1-0 målet till denne, vilket senare korrigerades.)
2 st till 1# Anton Söderqvist - Inte mycket att göra i början men stabil i slutet vid alla utvisningar.