Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

En riktig femetta

Aldrig har det varit att så kul att se hockey som i går i IVT-hallen i spånga. Spelarna bjöd på en urladdning så det stod härliga till. Man spelade aggressivt och med fart och trots en del duttande och felpass i en och en halv period så var det en riktig kämpainsats vi fick se av de grönvita krigarna. Vår radiosändning lyste med sin frånvaro i första perioden. Jag och Kenta pratade på som vanligt och det var inte förrän vi gick till första periodpausen som vi upptäckte att vi hade blivit utloggade. Synd, eftersom jag och Kenta aldrig har refererat så bra som första perioden. wink
Men andra och tredje perioden hoppas vi att ni hörde. Nu är det match på Kärrtorp på fredag och hockeylaget ska visa mälarö hur en winter classic ser ut.
Stångkorvar delas ut enligt följande.

1 stångkorv till Niklas Ala-Jouni
2 stångkorvar till Tomas Lindgren
3 stångkorvar delas mellan Jalkerud, Skåning och Linus.

Fast egentligen ska hela laget få en drös med stångkorvar för sin insats. Nu är vi med i striden om kvalplats igen och jag hoppas att laget har samma tändning och inställning i den kommande matchen. Vi ses på fredag. Bamsingmössa på så klarar vi kylan.
Taggar: Inget

Om skribenten

Diktatorn

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024