Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Dags att inta läktarposition

bamsinglogga_2010_320x88.png

Bajen Fans Hockeys seriepremiär står för dörren och med den börjar även Bamsingarnas viktigaste period under året och säsongen. Från första nedsläpp i MB hallen och tills dess att Bajen på vårkanten är klara för division 1-spel nästa säsong så har vi medlemmar en mission, ett ansvar, att efter bästa förmåga heja fram grabbarna i laget till stordåd på isarna i ladorna runt ikring.
Från läktarna skall våra ramsor och uppmuntran i såväl med- som motgång höras. Motgång ja, hitintills har vägen uppåt gått som på räls, något som vi gärna ser en fortsättning på, men i Division 2 börjar det riktiga allvaret där tvåsiffriga matchsegrar kommer att bli mindre vanliga än tidigare. Det kan hända att laget ligger under i en del matcher och då är det extremt viktigt att VI inte ger oss, tillsammans går vi segrande ur striderna!

Vi har på ett år i stort sett fördubblat vårt medlemsantal i Bamsingarna vilket är oerhört glädjande. Ett större medlemsantal ger en bättre verksamhet och ett större stöd för vårt lag. Som medlem är du varmt välkommen att komma med förslag på verksamheter, var inte rädd för att göra din stämma hörd.

Bamsingarna kommer att fortsätta live-bevaka bortamatcherna med Webbradio och i vissa fall Webb-TV, detta främst som en service för er som bor för långt bort för att ta er till matcherna.

Bamsingarnas Stångkorvsliga har även den säsongspremiär, där vi delar ut betyg till spelarna i Bajen efter varje match. Vem som helst är välkommen att dela ut stångkorvar och gärna skriva ett litet enkelt matchreferat. Det är kul om fler delar med sig av sina intryck från matcherna och skapar en levande hemsida.

På hemsidan kommer nya reportage och intervjuer att publiceras med jämna mellanrum, nu även i videoform.

På varje hemmamatch kommer vi att ha ett eget bord där souvenirer säljs, medlemskap kan tecknas och bidrag till Bamsingarnas Femhundringen/Tusenlapps-insamling tas emot. Bordet kommer att fungera som en samlingsplats för oss i periodpauserna där tankar och förslag skall flyta fritt.

Men återigen - det är laget på isen som är det viktigaste! Som grupp är vi Bajare i dagsläget i en pressad situation där Damernas fotbollslag åker ur högsta serien för första gången, herrarnas fotboll kämpar för att hänga kvar i Superettan och Handbollsföreningen har en allvarsam ekonomisk knipa att ta itu med samtidigt som man skall spela elitserie-handboll. Då är det bland annat vi hockeytokar som skall visa vägen, visa att det går att uträtta storverk med en vinnarmentalitet och en helhetssyn, där supporten från läktaren ingår som en av de viktigaste delarna.

På med den gamla matchtröjan så syns vi på läktaren i vinter!

Kontakt: MEJL
/Styrelsen

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024