Ett hjärta - En förening
fredag, december 08, 2023

Säsongens STÖRSTA match avklarad!

Innebandy mot Hockeylaget i Sjöstadshallen!

Utan domare men med överraskande förstärkningar från båda lagen. Bamsingarna med bröderna Karlsson som spelade i Hammarby Hockey, varav Henke Karlsson spelar i NHL, och supportern Putte som svek oss och spelade för Hockeyn. Men vad gjorde det... vi hade ju våran Kenta i mål.
Vi spelade så klart 3*20 min med sidbyte. Bamsingarna hade solen i ögonen i första perioden. Hockeylaget vann med 7-12 men det är ändå vinst till Bamsingarna. (Mål i första 1-5, andra 1-3, tredje 5-4)
Enligt hockeyn blev det 6-14 för att vi fick ett mål bortdömt och Hockeyn 2, men Bamsingarna gjorde 8 mål som blev 7. Vilka mål som hockeyn fick bortdömda får ni välja själv bara ni inte snor Andreas Ohlssons mål.
Bemma: (Bamsing) Jag tror att Bamsingarna överraskade Hockeylaget, att de fick motstånd. Korpen i Liljeholmen har tränat upp oss lite och gett resultat. Så hade vi ju bra hjälp av NHL-spelare...

John Bernfell: (#2) JÄTTE ROLIGT! Bättre motstånd än förväntat och Turbo gjorde ett fantastiskt snyggt mål. Större event nästa år.

Turbo:(Bamsing) Gjorde Bamsingarnas sjätte mål. -Jag spela back och Kenta slängde ut bollen till Henke som tjippa upp till mig, jag fick ner Putte så STÄNKTE jag upp bollen i nättaket. Hoppas verkligen vi inte möter ett sånt här skitlag nästa år. Har man en bra målvakt så vill man kämpa.

Blev stort kramkalas på 4 personer som aldrig ville ta slut efter det målet, från läktaren såg det ut som flera personer.

Andreas Ohlsson: (#4) Det va roligt. Fixade Putte som målvakt när vi möttes på Huddinge station i onsdags kl 06.05

Putte: (Supporter, har stått målvakt i Hammarby Innebandy) Förbannat roligt! Bara lite jobbigt att inte ha spelat på 10 år. Fick veta i onsdags, vill veta en månad innan till nästa år.

JAG VILL OCKSÅ ATT ALLT SKA VA KLART OCH FIXAT minst EN MÅNAD INNAN.

Magnus Toftgård: (#15) Första chansen att va med, det var bra motstånd. Kul att möta Bamsingarna, och kul att möta Henke Karlsson och Rikard Karlsson som är gamla lagkamrater.

Toftgård och Andreas hade facebookat inför matchen och Andreas hade sagt att han skulle göra 3 mål, vilket han gjorde. Toftan kom 3:a i rostligan (Rostligan kommer att få en egen artikel i sinom tid här på Bamsingarna) och de är några som ska åka utomlands snart så han fick en en utmaning av sina lagkamrater i sista perioden... Om han gjorde mål skulle han få sol-tid på 80 min. -Jag sköt och sköt men eran målvakt ställde sig på huvudet och stängde mål. Men Toftgård gjorde sitt andra mål i matchen som mål 11.

Kenta: (Bamsing och målvakt) Jag är nöjd men nåt mål borde jag ha tagit.

Kenta fick kommentarer som €va grym€ €fantastisk€ €skitbra€ och på det så hade han en skada i knät.

Alexander Schöld: (#10) Kul event. Ni har lite mer att jobba på smile (Och spelmässigt) Ni har blivit bättre. Gjorde 4 mål.

Markus Nordberg: (#13) Tycker vi såg pigga ut trots att vi är inne i en tung fas av fysträningen. Bamsingarna hade lite mer tyngd i år men hade tappat lite i tempo. Gjorde 1 mål.

Filip: (Supporter) VA JU SÅÅÅ TRÖTT!!! Gjorde det 7.de målet. Hade varit två skott på mål så studsade bollen i sargen och då sköt jag, Putte var halvt avslagen och låg och kräla på golvet och då sköt jag under honom. Det va vinst!!! Det här är professionella idrottsmän och vi är avdankade Bajensvin som går in med Bajenhjärta.

Hjärtat: (Bamsing) Jag var bästa tjej. Snodde bollen från Toft men morrade på han när han snodde den tillbaka. Klagade på Benny när jag fick våra tekningar, men han var ju snäll. I sista perioden fick jag pröva att spela med Johns extra klubba. Jag är supertaggad inför nästa år. Då kommer jag vara bättre. Nöjd med spel och efter på Texas. Glad att det blev av och att allt blev bra.

Jonas: (Bamsing) Vi var bättre än förra året. Match i tre perioder.

Jonas fick även diplom för vinnare av skytteligan i Bamsingarnas innebandy-korpen.

Raoul: (Supporter) Båda lagen var fokuserade och efter ett tag tog Hockeylagets fysiska och konditionsstarka träning över men med Bamsingarnas värvning av bröderna Karlsson tog vi kommandot, omstrukturerade och gav dem ett bra motstånd. Vi var bättre än förra året och bättre än BFH sämsta motstånd för säsongen, hemma mot SK Iron 16-3 (Han gjorde 2 målpassar)

Sverre: (Bamsing) Gick väl bra...! Vi gav och tog men hockeyn va en stor bevikelse. AVGÅ ALLA! Sköld, Lindgren och Bernfell gjorde inga mål och Benny får ta sig i kragen.

Benny Rönnelöw: (#9) Tror jag gjorde 4 eller 5 mål.

Dennis: (Bamsing) Kul att spela, speciellt med Henrik Karlsson. Var en jämn och rolig fight. (Dennis fick även en fin bild på sig själv med NHL-proffset som Rickard tog)

Henrik Karlsson: (Målvakt i Hammarby Hockey och spelar nu i NHL) Hade lyckligt sett fram emot att få tackla Lindgren och han blev mäkta imponerad av Kentas insats som målvakt. Henke gjorde 5 mål. 1:a målet dribbla Lindgren som siste man, Henke snodde bollen och gjorde mål. Efter det gjorde hockeyn en omstrukturering men Lindgren fick va kvar som back.

Tomas Lindgren: (#19) FANTASTISKT KUL! Det här är en unik händelse att fansen och laget möter varandra och även efteråt kan umgås och ha trevligt. Det största med hela grejen DET HAR JU BLIVIT TRADITION! Klar uppryckning från Bamsingarna. Det märks att ni har en säsong i ryggen och den fula värvningen m bröderna Karlsson höll på att ta oss på sängen, men vi anpassa oss efter Bamsingarnas nya taktik. Vi är efter omständigheterna nöjd med resultatet. Jävligt roligt att de ställde upp!

Alla ville tackla Lindgren men det blev Rickard som fick den största €äran€ i sista perioden när det gick så vilt till att hela sargen flög. Gick ju riktigt bra att spela utan domare men har en stor önskan om en nästa år för det är faktiskt lite roligare då.

Rikard Karlsson: Ja det var jättekul att spela. Kul man kände igen många Bamsingar och Hockeyspelare. Hälsa alla och tacka så mycket! Det här får ni göra om. Ses på Hockeyn i vinter.

Planer och önskemål inför nästa säsong är redan igång och Bamsingarnas nyförvärv tycks ha gett båda lagen högre dimension som inte tycks ha några gränser. Hur ska detta sluta???

Skriven av Jenny Hjärtat Stickor nr5!
Taggar: Inget

Om skribenten

Diktatorn

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]